Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na MrDarknesss

GraczDLC

Rekomendowane odpowiedzi

UID: Nie potrzebne
Login: GraczDLC 
Nick oskarżonego: @MrDarkness
Powód skargi: Całkowity brak kultury na chatboxie (forum) 
Data zdarzenia: 11.12.2021 20:50
Dowody:image.thumb.png.39e20a822c3f87677e43219bb011bab3.png
Opis sytuacji: No co tu dużo mówić po prostu owy gracz ma całkowity brak kultury jak widac po screenie wyżej . 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.1a9fbaba3982ff492a48acc7fc3200fe.png

@MrDarknessPrzepraszać to możesz boga czy jak to się mówi, ale takie przeprosiny to nie są przeprosiny, bo i tak potem nadal to samo piszesz nawet teraz mnie obrażasz np z tym błędem, który napisałem. Nie zapominaj ze ja to też człowiek i też zdarzy mi się błąd 😉 

Nie poprawiłeś, tylko wyśmiałeś błąd, ale z edytowałeś komentarz i usunąłeś te ,,xDD'' nie wiem, czy wiesz ale administracja może zobaczyć wiadomości edytowane. Coś takiego mogło mnie obrazić, bo mogłem pomyśleć ze się ze mnie śmiejesz, że zrobiłem jeden błąd 😅

no edytowałem i wiem żę mogą sprawdzić ale  czy słowo "XD" To obrażanie kogoś??? i z nikogo sie nie smiałem dałem ci przykład kup słownik co w tym złego poprostu cie informuje a pozatym przeprosiłem cie nie rozumiem ciągniecia afery xD

Robisz afere z takiego czegoś weż typie 

pokaż niby gdzie niekulturalnie tu napisałem                                        

gosciu pisze na profilu że przez 60 dobre chlopaki patrzą za kratami  a pisze skarge na mnie bo napisałem 2 przekleństwa XDD

image.png

15 godzin temu, MrDarkness napisał:

Robisz afere z takiego czegoś weż typie 

w skardze tak nie powinno raczej się pisać 

2 godziny temu, MrDarkness napisał:

pokaż niby gdzie niekulturalnie tu napisałem                                        

gosciu pisze na profilu że przez 60 dobre chlopaki patrzą za kratami  a pisze skarge na mnie bo napisałem 2 przekleństwa XDD

image.png

Może i tak, tak napisałem, ale ty to coś innego ty ciągle wyzywasz każdego nie raz widziałem na serwie twoje żałosne zachowanie i tak samo na forum bo ciagle jak to powiedzieć płaczesz ze ci nie akceptują apelacji, a potem jak ktoś ci coś powie od razu jedziesz po nim. ja już swoje napisałem i nie ma sensu ciągnąć niepotrzebne dalej to skargę i zostawiam to skargę dla administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.