Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Sky

naissik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: naissik
Nick oskarżonego: Sky
Powód skargi: nie pełne rozpatrzenie skargi, bagatelizowanie sprawy
Data zdarzenia: od 21.10.2020 do dzisiaj
Dowody: 

skarga1.thumb.JPG.cb21475079b89ca5d1791b2b0228c27d.JPG
I wiele więcej.

Opis sytuacji: Kiedyś Fuksi mnie oszukał na Contandera, tzn. sprzedałem mu go na raty najpierw 40k + dalej z czasem miał mi donieść 110k. Później okazało się, że zostałem oszukany i napisałem skargę. Skarga odrzucona ponieważ jeżeli chodzi o pożyczki, regulamin nie był wcale dobrze napisany. Po powrocie Sky, opowiedziałem mu o sytuacji na mumble, powiedział że mam drugi raz napisać skarge więc napisałem. Później gdy Fuksi zobaczył, że regulamin się zmienił to oddał cały swój hajs (ok. 203k) do jakiegoś typa. Później został zbanowany za rozdawanie majątku, a skarga sama w sobie została przyjęta ponieważ "ale poniekąd przyjmuję skargę ze względu na jawne oszustwo.". Po tym miał czas żeby rozpatrzyć ją do końca i zadecydować czy coś zostanie mi z tego zwrócone czy też nie. Z jednej strony przyznaję się że męczenie go tym praktycznie codziennie przez jakiś tydzień było głupie, lecz jednak skoro skarga została przyjęta to jednak powinno to już być rozwiązane do końca, a nie tak że to się ciągnie prawie miesiąc. Skoro przeczekałem już z całą tą sprawą od pierwszej skargi tj. 30 września, to jednak co raz bardziej staję się zniecierpliwiony, mimo że w planach było nagranie filmu do mnie i do Turba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.