Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na FredixYT

WrongWay

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 1057
Login: k4rton
Nick oskarżonego: FrediX
Powód skargi: Porzucenie pojazdu organizacyjnego
Data zdarzenia: 3 dni temu.
Dowody: 

Opis sytuacji: Tak jak w dowodach, wziąłem eurosa z pp za kwotę 500$ , naprawiłem go za kwotę 202$ oraz 198$ tankowanie, jako iż to kolejna taka sytuacja policzyliśmy sobie karę w postaci 1000$ ( za kolejne porzucenie pojazdu) Dodam również, że oskarżony był poinformowany 3 dni wcześniej aby wpłacić 1900$ za owego eurosa, przelał 750$ z komentarzem "Nie dam się naciągnąć" 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [116] FredixYT: informuje o skardze.

Jak już mówiłem  mój komp się rozkraczył  i nie miałem opcji odczytania jak i poinformowania o owej sytuacji.  gdy dziś odpaliłem dc  mym oczom okazała się wiadomość o tym że pojazd  "został naprawiony i zatankowany" okej pojazd nie był zatankowany ale naprawiony owszem  i moim zdaniem jest to przesada okej 1000$ mogę za wyciągnięcie zapłacić ale doliczanie sobie 900$ za szkody i tankowanie gdzie suma jaka powinna wyjść to 1400$ więc pozdrawiam jeżeli będzie nakaz dopłacenia do sumy jaką ja podałem owszem dopłacę. (I jeżeli pojawi się pytanie jak wbiłem na serw skoro komp mi nie działał to od razu mówię korzystałem z kompa szkolnego 😉)

Lecz zrozum, że to nie było twoje pierwsze porzucenie, ponieważ ci już pisałem wcześniej abyś wziął auto z kosiarek, niestety mnie olałeś, lecz ci odpuściłem. Tym razem ci nie odpuszczę, czekałem 3 dni abyś oddał środki + nikogo nie poinformowałeś, że komputer masz zepsuty. A discorda równie dobrze mogłeś na telefonie pobrać ( chyba telefon ci działa? ) i odpisać/odczytać. 

Przechodząc do sedna owej sprawy masz do oddania mi 900$ oraz 1000$ kary za kolejne porzucenie pojazdu.

Parking policyjny 500$ + Naprawa 202$ + tankowanie 198$ i razem wychodzi (Uwaga) 900$

Ty przelałeś 750$ na konto organizacji, z dopiskiem, że nie dasz się naciągnąć po czym uciekłeś, bez wyjaśnienia. Skargę miałem pisać już 2 dni temu, lecz chciałem ci dać szansę jak widać nie było warto. Pozdrawiam

@Lock Oskarżony dopłacił do całości kwoty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.