Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - bartek12344

ThxSoMch

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:Adriannowakzalno
Nick oskarżonego: @bartek12344
Powód: Załatwianie prywatnych spraw na służbie + wyzwiska do Mnie ( Gracza )
Dowody:mta-screen_2021-12-08_22-08-04.thumb.png.c2da6e5a6fa8587bf8aecdb0dc6f5122.png
mta-screen_2021-12-08_22-04-54.thumb.png.82be0e4447fc8a912099355a35e84670.png
Opis sytuacji: Dobry, Pracownik frakcji wezwał sare ponieważ nie chciał aby jego pojazd został odcholowany przez sarę, Zrobił to na służbie, Po napisaniu do niego że piszę skarge wyzwał mnię od ,,60"

Wypowiem się tak Nie widzę żadnej Sary  60 To co innego mogło znaczyć i dostałem ostrzeżenie za to po 1 kolega wezwał Sare ja tylko stałem i miałem potem S2 włączone i napisałem moje auto nie miałes pewnosci ze to ja wezwałem sare i kolega nie zostawił na ręcznym i nie chciałem wchodzić do auta żeby nie było tak jakby tylko pilnowałem  jeśli coś złego zrobiłem to z góry przepraszam i się to więcej nie powtórzy 

To dlaczego nie pojechałeś pracować dalej skoro kolega wezwał sare?, Dosyłam już ss jak pisałeś o sarze. Upomniałem cie o to S2 bo tak to byś se minuty wbijał co widać na drugim SS.
Przecież czytałeś regulamin to czemu załatwiałeś taką sprawę na Służbie skoro jest zakaz?

Odrazu wyzywales mnie od 60-tek więc nie przepraszaj.

1 minutę temu, bartek12344 napisał:

pilnowałem pod prośbą gracza żeby go nie popchał ktoś do wody i żeby nie był na pp bo tak bym mógł wsiąść do auta zapalić awaryjne i tyle ale nie mogę takich rzeczy robić  jeśli byś zapłacił za szkody to nie było by problemu niech się na to @BeczQawypowie 

Ale powiedz mi dlaczego pilnowales go na S1? To u tak załatwianie spraw czyjis, swoich pierw piszesz że pojazd jest twój a teraz nagle że kogoś?

1 minutę temu, bartek12344 napisał:

może dał byś ss jak miałem S2 pojazd mój ale BeczQa nim jedził 

Miałeś S2 odrazu po tym jak ci przypomniałem. Ale to i tak nie wymówka że nie załatwiałes sprawy prywatnej na służbie przecież to twoje auto. Trzeba było poprosić kolegę żeby poczekał na stare a ty dalej byś wykonywał swoje obowiązki 

Czekamy na wypowiedź @Tubasnie chce odświeżać tematu 

11 godzin temu, bartek12344 napisał:

pilnowałem pod prośbą gracza żeby go nie popchał ktoś do wody i żeby nie był na pp bo tak bym mógł wsiąść do auta zapalić awaryjne i tyle ale nie mogę takich rzeczy robić  jeśli byś zapłacił za szkody to nie było by problemu niech się na to @BeczQawypowie 

Dokładnie,Ponieważ Zostałem Złapany Przez SAPD I Nie Mogłem Już Zaciągnąc Ręcznego,bo nie puscił mnie

Skargę przyjmuję, Pracownik @bartek12344 otrzymuję ostrzeżenie słowne oraz minusa za swoje zachowanie ( między innymi takie jak wyzywanie ludzi od "60" ) oraz za załatwianie spraw prywatnych na służbie ( nie istotne czy to kolegi pojazd czy kogoś innego, w takim przypadku używa się komendy ./report z id pojazdu oraz jest się na /S2 ), Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.