Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WaszkaG - oskarżony przez KrySStiaNN

KrySStiaNN

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, WaszkaG napisał:

Wolność słowa i wypowiedzi raczej obowiązuje

Kultura też obowiązuje, udostępnianie publicznie jak się wyzywa frakcje i funkcjonariusza nie jest na miejscu, dodatkowo jesteś we frakcji, którą jak jest w regulaminie musisz godnie reprezentować, nie ważne gdzie. 

8 minut temu, WaszkaG napisał:

poza tym słowa obrazy nie były kierowane na VC czy Chacie w grze. 

Były kierowane na GŁÓWNYM komunikatorze serwera, jesteś adeptem i już nie umiesz się zachowywać - takie zachowanie trzeba tępić. 

Pozdrawiam. 

@Toyaniestety wasz "adept" usunął film, chyba wszystko jasne, pewnie oglądałaś go nie jednokrotnie... mega słabe zachowanie.. 

2 godziny temu, KrySStiaNN napisał:

Kultura też obowiązuje, udostępnianie publicznie jak się wyzywa frakcje i funkcjonariusza nie jest na miejscu, dodatkowo jesteś we frakcji, którą jak jest w regulaminie musisz godnie reprezentować, nie ważne gdzie. 

Były kierowane na GŁÓWNYM komunikatorze serwera, jesteś adeptem i już nie umiesz się zachowywać - takie zachowanie trzeba tępić. 

Pozdrawiam. 

@Toyaniestety wasz "adept" usunął film, chyba wszystko jasne, pewnie oglądałaś go nie jednokrotnie... mega słabe zachowanie.. 

Oj misiu kolorowy poza służba jestem jak każdy normalny gracz. 

A właśnie, brak dowodów chyba misiu kolorowy 

Teraz, WaszkaG napisał:

A właśnie, brak dowodów chyba misiu kolorowy

Toya oglądała nie jednokrotnie nagranie, to że usuniesz ów nagranie świadczy tylko i wyłącznie o Tobie, ponad to nie tylko ona oglądała. Nie potrafisz przyznać się do błędu, usuwasz nagranie, aby się "wybielić", aczkolwiek myślę, że nic Ci to nie da. 

3 minuty temu, WaszkaG napisał:

Oj misiu kolorowy poza służba jestem jak każdy normalny gracz. 

§6. Każdy pracownik ma obowiązek zachować kulturę na służbie jak i poza nią. 

Czytanie regulaminu nie zwalnia z jego nie przestrzegania-

§2. Nieznajomość zasad zawartych w regulaminie nie zwalnia z ich przestrzegania!

Jesteś we frakcji, nie znasz regulaminu, powiem więcej, nie czytałeś go (sądzę po tym co robisz) i jesteś we frakcji. Coś tu nie gra... Tyle ode mnie czekam na @Toya, bo to co Ty tu piszesz nie ma większego sensu komentowania, napisałeś na mnie skargę w której sam siebie "udupiłeś". Szczerze? Śmieszne, że taka osoba jak Ty jest we frakcji. 

Pozdrawiam z rodzinką. 

Nie no mordzia, jak pokazujesz że masz 1000iq to trzeba było pobrać nagranie na kompa przed zgłoszeniem sprawy a nie próbujesz mnie uwalić nagraniem z mojej skargi

Skoro jesteś we frakcji dobrze wiesz co się robi na pierwszym spotkaniu wiec nie mów mi że nie czytałem regulaminu i nie narzucaj mi swojego zdania

Pozdrawiam Upo Upo

Wnosze o oddalenie skargi, brak dowodów, Pozdtrawiam

Witam, więc tak..

Zacznę od samego początku. Film, który usunąłeś @WaszkaG był obejrzany przeze mnie, jak i resztę zarządu frakcji. 

Na nagraniu widać jak obrażasz funkcjonariusza SAPD oraz całą frakcję, nawet miałeś taką złość, że chodziłeś po kanałach naszej frakcji i pytałeś o swój pojazd przy czym obrażałeś @KrySStiaNN. Powinieneś spróbować się z Nim dogadać, a nie złością próbować coś ugrać. 

@WaszkaG zostajesz wydalony z frakcji z powodu złamania tego punktu regulaminu:

§6. Każdy pracownik ma obowiązek zachować kulturę na służbie jak i poza nią. 

Nie tolerujemy takich zachowań, postawiłeś frakcję w bardzo złym świetle. 

Mimo usunięcia nagrania, dowód był widziany więc skargę przyjmuję i zamykam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.