Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

PostrachDziewic

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na [Kacperowsky] - oskarżony przez [BityPasem1]

Nick pracownika:Kacperosky
Data zdarzenia: 7.12.2021 godzina 00:09
Opis zdarzenia: Jakby to powiedziec, nie bylo mnie wtedy na serverze na nastepny dzien zobacyzlem ss na dc organizacji ze dostaje minusa za auto na pp. prosze KacperowSKY zebys podal ss skad zabrales te auto ;D
Dowody: 
Obraz

Siemka! 

Ssa nie posiadam ze względu , że pojazd no został porzucony ewidentnie, też w zasadzie zapomniałem o tym ssie ze względu zmęczenia. Lecz wszyscy dobrze wiemy że nie dotknął bym tego auta gdyby nie fakt ,że wzbudzało jakiekolwiek wątpliwości. Jeżeli to coś pomoże mogę ewentualnie zwrócić ci połowę pieniędzy za wyciągnięcie (250$).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.