Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na DSTRicko - oskarżony przez Klarencjusz

Klarencjusz

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie jestem w pracy więc nie mogę dodać SS, postaram się dać rano lub dopiero po południu, ale z tego co pamiętam to była ona bez ręcznego i dwóch graczy się nią bawiło w San Fierro, okolice montażu świateł/wariantów. Postaram się je dodać jak najszybciej. 

Tutaj jest SS pojazdu https://imgur.com/a/UNM44OO Stoi on na poboczu, gdyż gracze go tam przepchali, wcześniej pchali go po ulicy narażając innych uczestników ruchu drogowego. Odholowałem go około godziny 20:00, natomiast pojazd był ostatnio użytkowany wczoraj o godzinie 14:41 dla tego uznałem go za porzucony. SS z danymi z "suszarki" mogę przesłać w prywatnej wiadomości do zarządu lub jeśli @Toya będziesz potrzebować to na discordzie podeślę, gdyż nie wiem czy mogę udostępniać te dane publicznie.

Witam, 

Pojazd , który zatrzymał się w stylu Amerykańskim lub Polskim (dwa koła na chodniku/linii równoległej do chodnika a dwa koła na jezdni) powyżej 30 min. - Parking policyjny z powodem pojazd porzucony. 

Pojazd nie posiadał zaciągniętego ręcznego, na przyszłość lepiej zaciągnąć ręczny by nie martwić się o swój pojazd. 

Pojazd został poprawnie odholowany, skargę odrzucam i zamykam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.