Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zostałem okradziony!

GIBON007

Rekomendowane odpowiedzi

Po dłuzszej przerwie chcialem wbic na serwer poczym wchodzac nie mam dostepu juz do konta ale po 2dniach szperania po forum doszedlem do tego iz typ zmienil nick na moim koncie na LecimLecim oraz pisal raz prosbe o odbanowanie.. Zapytacie skad to niby wiem ze to on i skad wiem ze ktos mi sie wlamal otoz mozecie to sprawdzic poprzez seriale oraz przez moj poprzedni nick ktorym byl GIBON_07 od poczatku serwera a ponadto bylem w frakcji samd na akademiku mam duzo screenow z gry konto bylo podlaczone do konta z forum ktore ma teraz nazwe LecimLecim tutaj apelacja tego typa oraz udowodnienie z wynikow samd ze mialem nick gibon_07 i po kliknieciu przekierowywuje nas na te konto forumowe wysylam nizej tez link do konta aktualnej nazwy typa co mi okradl konto https://projectrpg.pl/profile/3844-lecimlecim/ moj serial na ktorym gralem i gram i stworzylem konto to: 125EE00ED601245E68B293D291E89702 Bardzo prosze o pomoc reszta dowodow i innych rzeczy jesli cos bd potrzebne bd na bierzaco dodawal uid: 12677 bodajze 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.