Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Klinton - oskarżony przez wojtpower

wojtpower

Rekomendowane odpowiedzi

9Nick pracownika: Klinton
Data zdarzenia: 02.12.2021
Opis zdarzenia: otóż tak  byłem na służbie kolega z frakcji też siedzieliśmy w taxówkach po chwili podjeżdza  gracz klinton  i zaczą puszczać muzyke  wtedy podszedł do kolegi i zaczął chamskie  animki w strone kolegi w taxi @Oskiiii3  po czym użył binda z frakcji ,,w czym mogę pomóc" potem gracz odjechał moim zdaniem to było niegodne reprezentowanie swojej frakcji + brak szacunku do innej frakcji gracz powinien zostać ukarany za swoje zachowanie
Dowody: 
Inkedmta-screen_2021-12-02_11-54-03_LI.thumb.jpg.1c51237ef143402fbd24cb114432868a.jpg

Inkedmta-screen_2021-12-02_11-53-23_LI.thumb.jpg.77053fcc28e4d31fa0242d294b761e63.jpg

Screenshot_20211202_165243_com.discord.thumb.jpg.9c29b0cf3a1b3d18bc12aa360a4f39ec.jpg

Witam, sprawy na discordzie jest to cos innego nie obowiazuje serwera ani skargi. Zrobilem tak poniewaz nudzilo mi i pomyslalem ze zrobimy  cos smiesznego z graczem  @Olejo$$ek  nie wiem dlaczego ty piszesz skarge jak od ciebie trzymam sie z daleka jak moge bo wiem kim jestes, jezeli urazilo to gracza  @Oskiiii3 to bardzo przepraszam. Odemnie tyle...

Witam, z przeanalizowania tej skargi wynika, że nasz pracownik frakcji nie zachował się odpowiednio, puszczał muzykę jak i używał niefajnych animacji w stronę frakcji SATC.

Nasz regulamin wyraźnie mówi, że "§6. Każdy pracownik ma obowiązek zachować kulturę na służbie jak i poza nią."

Co za tym idzie? Nie stawiamy frakcji w złym świetle. 

Skargę przyjmuję i zamykam, pracownik @klinton zostaje zawieszony na okres trzech dni. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.