Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - Mpower

ciasnyromek

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Ewerest

Nick oskarżonego: Mpower

Powód: Prowokowanie oraz wieśniackie zachowanie na służbie

Dowody: https://prnt.sc/215an5e                    https://prnt.sc/215aq08

Opis sytuacji: Stanąłem sobie na chwilę na parkingu SATC, a gracz o nicku Mpower, który był w tym czasie na służbie zaczął mnie prowokować. Cytuje "jak cos napiszesz tera to dam ci 5k" (nic nie byłoby w tym dziwnego, gdyby nie to, że mam mute na pisanie i mówienie). Potem jak widać na drugim screenie zachowywał się jak u siebie.

Ps. Do mnie supporter się tepnął i mi kazał odjechać, więc to raczej jest załatwione. Mam nadzieje, że ten gracz zostanie odpowiednio ukarany.

Jeden wielki żart, gościu utrudnia mi oraz koledze @hicube pracę, od kilku dni gdy pracujemy zastawia nam drogę na miejscu przeznaczonym dla SATC, co widać zresztą na ss (oczywiście do ss'a odjechał sobie dalejXD) dodam też ze utrudnia grę również gdy jestem po za frakcja, mógłbym podać wiele przykładów, ale po co? Nie raz mnie taranował a to ze użyłem słowa wypad bo owy pan notorycznie utrudnia prace SATC (taranuje i zastawia nam przejazd dla wyznaczonym dla nas miejscu) nie jest chyba żadnym wykroczeniem.

Według mnie ta skarga jest żałosna, a gracz szuka po prostu atencji                       ps. dodam jeszcze ze gracz jest wszędzie wyciszony, to typowy odwalacz 

pzdr

To pokaż jakiekolwiek dowody na to, że cię taranuje na służbie lub poza nią. Tym, że odwalam zajmuje się administracja j ponoszę za to karę, więc ciebie to niech nie obchodzi. Zajmij się swoim nudnym życiem, w którym większość co robisz to jeżdżenie taksówką i wożenie ludzi w grze komputerowej, a widzę cię codziennie. Co do utrudniania gry jakiemuś hicube to nie wiem o czym ty gadasz jak ja nigdy jego nie wiedziałem na serwerze jak i pierwszy raz słyszę jego nick. Napisałeś, że utrudniam innym graczom oraz tobie życie na służbie jak i poza nią, a mówisz potem, że "mógłbym podać wiele przykładów, ale po co?" po to, żebym poniósł karę : ) no daj chociaż jeden ss, że cię taranuje : ) oj chyba nie masz no tak przykre. Skarga jest napisana dla zasady i chciałbym jeszcze dopowiedzieć do skargi, że gracz wozi ludzi ze spawnu LS na strefę DM bez żadnych bindów, bez naliczania opłaty za kurs. Po prostu jak zobaczy, że ktoś do niego wsiada to od razu rusza i wie, żeby jechać na strefę. Jest to zwykle nabijanie sobie minut na służbie i jeśli trzeba to mogę podesłać na to dowody. 

Jakbym miał dowody to napisałbym na ciebie skarge, lecz mam co robić i nie mam czasu bawić się w makowca, a co do @hicube, wypowie się pewnie po południu więc nie wiem po co to zbędne kłamanie z twojej strony.

Co do oczerniania mnie pod względem gdzie piszesz ze wożę kogoś za darmo, proszę daj na to dowody bo równie dobrze możesz powiedzieć ze cię taranuje, odwalam itp, a jeżeli już wiozę kogoś bez naliczania opłaty to są to jedynie pracownicy SATC, których wozimy za free, zapoznaj się lepiej z regulaminem.

Więcej się tu nie wypowiadam bo jest do zbędne i do niczego nie prowadzi, jak już powiedziałem szukasz atencji i najwidoczniej nie masz nic innego do roboty niż pisanie bezsensownych skarg i oczernianie

siema:D 

Ja już się więcej nie będę wypowiadać, bo to co miałem napisać napisałem. Skarga opiera się na tobie, a nie na mnie, więc nie nawiązuj do tego, że odwalam skoro nie masz dowodów.. a jeśli masz to napisz skargę.

Jeśli twój kolega ma coś nowego do dodania w sprawie oprócz tego, że odwalam to niech napisze osobną skargę na mnie w odpowiednim dziale, a nie że zasłaniasz się koleżkami. Nie ma on nic z tym wspólnego z resztą skarga nie dotyczy mojego odwalania tylko twojego zachowania na służbie. 

Wyżej wspominany gracz Ewerest, utrudnia nam prace już od kilku dni, zastawia nam przejazd na miejscu przeznaczonym tylko dla satc i taranuje, jakby tego było mało, zdarzyły się nie raz już sytuacje po za pracą we frakcji, gdzie Ewerest utrudnia nam rozgrywkę ( tak dla przykładu, na komponentach nic nie robił a stał z 15 minut i patrzył jak czekamy w kolejce z Mpower aż tepnal się supporter, podobnie było w przypadku kiedy chcieliśmy pomalować auto) każdemu puściły by w końcu nerwy tak jak napisał Mpower, to typowy odwalacz który szuka atencji Pozdrawiam cieplutko

Nawet gdybym wam utrudniał grę od kilku dni to nie ma to żadnego związku z sytuacją, której dotyczy skarga. Skarga dotyczy zachowania Mpower, więc przestańcie na siłę zasłaniać się tym, że rzekomo odwalam na co nie macie dowodów. Jak macie dowody, że odwalam to napiszcie skargę i dostane karę proste. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.