Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na Tubas

demy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: demy
Nick oskarżonego: Tubas
Powód skargi: naduzywanie rangi , nadawanie kary za nic , faworyzacja
Data zdarzenia: 29.11.2021
Dowody: to ze dostalem muta a typo ktory mnie prowokowal warna 
Opis sytuacji: Typo zaczął mnie wyzywac od kidow napisalem zamknij pipe dostaje za takie cos muta na 4 dni tamten dostaje warna XD , suport chyba za bardzo  sie poczul na randze , to ze ma jakies problemy w realu to nie znaczy ze ma sie na mnie znęcać w grze , czekam na jakis dowod gdzie go wyzywalem   , nie da sie z tobą dogadac normalnie wiec pisze skarge  proste 

Witam, zaczynając od tego to sprawdzając logi po reporcie zobaczyłem, że gracz klinton napisał do ciebie "kto pytał" natomiast ty na to odpisałeś mu "twoja mama jak jom robilem" co już jest wiadomością obraźliwą wobec rodzicielki gracza. Następną była tym razem wiadomość od ciebie o treści "kto pytał" i kolejna wiadomość była znów o tej samej treści, a po tym jak napisał do ciebie "morda ok" to odpisałeś mu "zamknij pipe ok" co znów jest wiadomością, które owego gracza uraziła. Po całej tej sytuacji napisałeś "59+1 = klinton" co jest potocznie używane wobec osób, które zgłosiły gracza za dany czyn, znów jest to wiadomość prowokująca. Wtedy po całej tej konwersacji zostałeś ukarany karą wyciszenia, a po napisaniu reporta na gracza klinton on został ostrzeżony, ze względu na to, że sprawa dotyczyła reporta na twoją osobę i była sprawą już rozwiązaną.

I przypomnę na koniec tylko o:

§ 6
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Czekam na odpowiedź RCON.

juz naprawde nie musisz przypominac o tym smiesznym punkcie w regulaminie po 2 to gracz zaczął prowokowac przez napisanie morda ok to napisalem mu zamknij pipe ok , to takie same znaczenia ma tak naprawde , czemu nie napisales w swoich wyjasnieniach jak gracz wyzywal mnie od kidów ?  no wydaje mi sie ze te 59+1 nic nie znaczy to są tylko liczby i jak niby to jest potocznie używane wobec osób ktore zgłosily gracza za dany czyn no to prawda bo mnie zglosil ( a i jak on twierdzi ze ja jestem kidem to napisalem mu ze  jest 59+1  , i tak  kazdy to wie 🙂 ) wiec mysle ze spokojnie powinien dostac tego muta na 1/2 dni   bo tez mnie prowokowal i wyzywal ale on 2 razy a ja 3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.