Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Sprzedam Tunera Programowego W SF

szewczykk

Rekomendowane odpowiedzi

No pewnie że to żart, a i dawaj urząd sprzedaje ci tego tunera za 230k zajebista oferta interes życia zrobiłem:D A tak poważnie co macie w głowach pisząc takie groszowe kwoty? Każdy wie że jest on warty więcej a na takie Offki nie zwrócę najmniejszej uwagi 

3 godziny temu, Norbercik. napisał:

Ty to napisałeś w celu zdobycia reputacji na forum czy to jakiś "śmieszny" żart? 230k  

14 godzin temu, szewczykk napisał:

No pewnie że to żart, a i dawaj urząd sprzedaje ci tego tunera za 230k zajebista oferta interes życia zrobiłem:D A tak poważnie co macie w głowach pisząc takie groszowe kwoty? Każdy wie że jest on warty więcej a na takie Offki nie zwrócę najmniejszej uwagi 

Właśnie na te offki odpowiadasz xDDD

1k bez pkt

Nie kupiłem tego za 400k to raz, dwa sądzisz że jest to tyle warte? Sprzedam to bez większego problemu za ponad 400 już miałem offke 440k więc kto pytał 

45 minut temu, _PeMaR_ napisał:

235k mordo to tyle warte xD, jak kupiles to za 400k to biznes zrobiles ze XDDD

Historia znowu się powtarza, kiedyś miałem tunera w palomino i też każdy pierdolił że jest warty jakieś grosze a finalnie wyszło tak jak mówiłem i sprzedałem po swojej cenie więc dzięki wszystkim znawcą za opinie ale mam to w chuju pozdro XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.