Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na oluch

Axel^

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 36089
Login: KAPITOZIOMAL
Nick oskarżonego: oluch
Powód skargi: Nie splacenie pozyczki.
Data zdarzenia: 27.11.2021
Dowody:  

https://imgur.com/a/plFRety
[2021-11-28 17:09:28] [Output] : >> [1] oluch: co ty tak pozyczasz kase, pamietaj, ze masz jeszcze 2 dni na splate
[2021-11-28 17:09:49] [Output] : >> [1] oluch: po uplywie 2 dni wlatuje skarga, takze lepiej zbieraj
[2021-11-28 17:10:20] [Output] : << [1] oluch: nie mam 75 h na serwie wiec nw co ci to da
[2021-11-28 17:11:06] [Output] : ✖ Brak ostatniej konwersacji lub gracz wyszedł z gry!

Opis sytuacji: Gracz pisał na chacie premium, ze pozyczy 20 kafli. Dogadałem się z nim, ze odda mi za to 40 kafli w ciagu 3 dni. Minal dopiero pierwszy, ale jak napisałem mu o tym na pv tlumaczyl mi sie, ze nie ma 75h na serwerze i skarga na niego nic mi nie da. Gdy poinformowalem gracza, ze pisze skarge to nagle  zablokował mnie na discordzie i wyszedl z serwera. Takze pisze ta skarge odrazu za wczasu bo cos mi sie wydaje, ze gracz nie odda mi tej kwoty.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie mam jak, jak pisalem wyzej zablokowal mnie na dc a na serwerze go juz nie widzialem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.