Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na Kolciarz

NoWash

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5130
Login: WezmeKredyt
Nick oskarżonego: @Kolciarz.
Powód skargi: Brak spłaty rat
Data zdarzenia: -
Dowody: 

Spoiler

323508139_30kraty2.png.98b1e54c6c22756512724901bc68f4d1.png

Opis sytuacji: Sprzedałem graczowi pojazd Sunrise za kwote 70.000$ z umową ratową 30.000$ ktorą gracz miał spłacić do dnia 26.11.2021r. Gracz nie spłacił zaległej raty.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  

Spoiler

image.thumb.png.b3e18cfb5823fa6d1b0db1ed983cb398.png

@Kolciarz. i jak, miało być do 24 a ja pieniędzy nadal nie widzę. byłeś na serwerze pisałem z tobą stałeś przy bankomacie ale powiedziałeś ze do wieczora oddasz. Pieniądze miały być do 26.11 dziś mamy 28.11 a ty ciągle unikasz ze mną kontaktu, jeżeli potrzebował byś dodatkowego czasu na spłatę mogłeś się skontaktować, lecz miałeś ciągle pieniądze których po prostu nie chcesz oddać. Osobiście nie mam checi dłużej czekać aż zechce  ci się oddać pieniądze które mogłeś mi oddać już prawdopodobnie kilka dni temu.

@WhiteTiger

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.