Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na gracza kuba9908

.patryko1234.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16717
Login: patryko123
Nick oskarżonego: kuba9908
Powód skargi: jechanie pod prąd staranowanie mię ucieczka z miejsca i brak zapłaty!
Data zdarzenia: 26.11.2021 godzina chyba 21:25 jak pamiętam 
Dowody: przyśle na dc po za dużo ma MB nagranie a i po 2 nieumiem używac imgura czyli podam jak ktoś napisze jak z administracji napisze swoje DC 😕
Opis sytuacji: było to tak  na torach obok jak było widać pomagałem graczowi ale podczas transportu naprawki dla niego rozwaliłem pojazd ale jak już dałem graczowi napraweczke pojechałem przepisowo no troche po chodniku ale niestety gracz jak na nagraniu jechał pod prąd staranował uciekał i próbowałem zatrzymać gracza zobaczyłem nick i jak nie miał przejazdu napiszałem żeby płacił a ten swoje ucieka dalej jeśli mam daćdowody ile naprawa tego no to można tu napisać. a i sory za lagi na nagraniu bo wiadomo bieda na fulla niestety nie stać mię na lepszego kompa próbowałem żeby nie lagowałem zobaczyłem ss a tam 18k ss*y i usunełem i nic 😕
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: mta-screen_2021-11-26_21-24-03.thumb.png.c5ab60c6015c4c190d6d81dd26bdd548.png

jak pamiętam naprawa nie całego sultana po tyłem sam rozwaliłem ale chodzi o przod no to chyba było to z 27$/25$ jak przelejesz $$ no to moge wycofać skarge aktualnie jestem na serwerze no to jak jesteś na serwie przelej a ja wycofam umowa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.