Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Feezi

M!chu

Rekomendowane odpowiedzi

Po drodze na mechanika wjechało we mnie z 4 innych graczy i byłem zdenerwowany jak każdy dobrze wie to synchronizacja w MTA działa różnie u mnie to wyglądało tak, że chciałem go wyminąć i zjechał mi w lewą stronę. Przepraszam za nie miłe słowa w twoją stronę @M!chu, mam problem ze sobą i szybko się denerwuje, pracuje nad tym, żeby to zmienić.

Witam.

Jeśli wykonujesz manewr wyprzedzania powinieneś zachować bezpieczną odległość. Nie dość, że była to Twoja wina, to na dodatek chamsko zwyzywałeś niewinnego gracza. Mam nadzieję, że oddasz pieniądze za wyrządzone przez Ciebie szkody. Jednak za wyzwiska w stronę gracza zostajesz ukarany karą wyciszenia na okres 12 godzin. Skargę akceptuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.