Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WhiteTiger - oskarżony przez AlimentoS

AlimentoS

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @WhiteTiger
Data zdarzenia: 24.11.2021 około godziny 17:50
Opis zdarzenia: W wyżej wymienionym czasie napotkałem na porzuconą lawetę frakcji, ponieważ była ona prawie na całym pasie ruchu oraz częścią na pasie zieleni - bez jakichkolwiek znaków ostrzegawczych, czy chociażby świateł awaryjnych. Napisałem raporta, gdzie dowiedziałem się, że ostatnim kierowcą jest oskarżony oraz, że robi raporty. Dosłownie kilka sekund po tym, zobaczyłem jak oskarżony banuje jakiegoś użytkownika, w związku z skargą na forum na bodajże 30 dni, kilka minut później kolejny użytkownik otrzymał od niego bana. Proszę o wyjaśnienie sytuacji przez oskarżonego. Czy tak ciężko było zjechać na pobocze, odpalić światła awaryjne, jeśli te skargi na forum były aż takie ważne, że musiały być zrobione akurat w tym momencie, a nie np. po służbie?
Dowody: 

Spoiler

https://imgur.com/a/V8Xzm0d

[2021-11-24 17:46:15] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza AlimentoS zostało wysłane!
[2021-11-24 17:46:19] [Output] : ✔ Moderator Ka3R przyjął twoje zgłoszenie!
[2021-11-24 17:46:21] [Output] : (39) AlimentoS: Dobry
[2021-11-24 17:46:23] [Output] : (39) AlimentoS: O tutaj
[2021-11-24 17:46:30] [Output] : (171) Ka3R: whitetigera
[2021-11-24 17:46:32] [Output] : (171) Ka3R: zaraz wroci pewnie
[2021-11-24 17:46:34] [Output] : (171) Ka3R: bo reporty robi
[2021-11-24 17:46:38] [Output] : Gracz freku został wyciszony na 5 godzin przez WhiteTiger, powód: BK
[2021-11-24 17:46:38] [Output] : (39) AlimentoS: Na służbie?
[2021-11-24 17:46:50] [Output] : Gracz makuch został zbanowany na 30 dni przez WhiteTiger (web), powód: Realizacja skargi --> (https://projectrpg.pl/topic/30131-skarga-na-makuch/)

[2021-11-24 17:49:58] [Output] : Gracz serdell został zbanowany permanentnie przez WhiteTiger (web), powód: Realizacja skargi --> (https://projectrpg.pl/topic/30293-skarga-na-serdell)

Witaj w tę piekny środowy wieczór. Jasne wykonywałem reporta, za którego musialem ukarać gracza/y. Byłem na S2, także mogłem zrobić coś związanego nie ze służbą, co do samej lawety pozostawiłem ją tutaj, iż musiałem w trybie natychmiastowym zareagować na sytuację (O której nie musisz wiedzieć 🙂 ) Co do samych banów- nadałem je gdy siedziałem w lawecie na S2, także jeżeli nie widzisz całej sytuacji nie oceniaj mój drogi. Więcej nic tu do dodania nie mam myślę, że ważne kwestie Ci wytłumaczyłem.

Po przeanalizowaniu skargi zauważyłem pewną nieścisłość. Otóż gdy dany pracownik musi coś pilnego wykonać to musi ustawić/przestawić swój pojazd w taki sposób, by nie blokowała jezdni. Tutaj @WhiteTiger owszem ustał częściowo na poboczu, lecz zrobił to na zakręcie i na dość ruchliwej drodze bo ustał na drodze dwupasmowej. White, na przyszłość jak coś musisz pilnie wykonać to ustań najlepiej w taki sposób by wystawały ci same koła na jezdnie.

Przykład:

Spoiler

1939045757_Zrzutekranu(269).thumb.png.04c9523f5e65ab52920bd3b4e2ba6a6e.png

Skargę przyjmuję, pracownik otrzymuje upomnienie słowne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.