Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na SH_64Kosa oraz SH_NFZ

Famek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6732
Login: Famek
Nick oskarżonego: SH_64Kosa oraz SH_NFZ
Powód skargi: Uprzykrzanie rozgrywki / taranowanie
Data zdarzenia: 24.11 3:50
Dowody: 

Opis sytuacji: Umyślne uprzykrzanie rozgrywki po przez taranowanie.  Najprawdopodobniej nudziło im się o tej godzinie na serwerze i chcieli komuś podokuczać. Niestety utrudniało mi to rozgrywkę, nawet napisałem, że nagrywam sytuację, aby ich odstraszyć. Niestety nie chcieli mi dać spokoju. Zaczęło się od tego, że chciałem kupić PP i gracz SH_64Kosa odpisał mi, że sprzeda 1600pp za niecałe 21k. Zgodziłem się i podjechałem pod urząd, po czym on i jego kolega zaczęli trollować, blokować mnie i taranować.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:   Niestety drugi gracz opuścił serwer, dlatego został poinformowany na forum w pw.

obraz_2021-11-24_040817.png.b586f9c518566c6972e5e42ae0e62c47.png

obraz_2021-11-24_041055.thumb.png.e65b114f91481e30ffa136293d5fc30a.png

Po napisaniu skargi zauważyłem, że otrzymałem, natomiast nie chodzi tu o kase, a o to, że uprzykrzałeś mi rozgrywkę przez 15 minut gry, co było dla mnie uciążliwe. Napisałem że nagrywam sytuację, to nie przestaliście tego robić. Myślisz, że możesz komuś utrudniać "zycie" a później tak po prostu rzucić pieniędzmi? NIE. Proszę o ukaranie graczy za utrudnianie rozgrywki.

Takie poinformowanie o skardze jest dla mnie jak powiedzenie czegoś do mnie szeptem z drugiego pokoju, a jak przyjdzie co do czego to masz wytłumaczenie "przecież ci mówiłem". Na serwerze chat leci jak woda z kranu, a ja jako gracz mogę być chwilowo nieobecny przy komputerze, pomimo obecności mojej postaci na serwerze. Więc chyba oczywistym jest, że takiego informowania o skardze się nie uznaje. Tym bardziej, że poinformowałeś mnie o skardze i ja zaniepokojony odnośnie do tego co mi napisałeś na /pm sprawdziwszy forum, nie dostrzegłem żadnej skargi na mój temat. Wstawiłeś ją dopiero po poinformowaniu mnie o skardze. Miałem szczęście, bo chciałem akurat gasić komputer i iść spać, ale kolega poinformował mnie, że widnieje skarga na moją osobę. Kolega musiał mnie poinformować, bo Ty najwyraźniej nie potrafisz tego zrobić. Wystarczy napisać wiadomość na forum po napisaniu skargi. Abstrahując, nie wiem co mnie dotyczy ta skarga. Na filmiku nie łamię regulaminu, a pieniądze za "spowodowanie" kolizji dostałeś.

Dowody (Proszę administrację serwera zwrócić uwagę na godzinę wykonania screenów):
https://imgur.com/a/RJl72TE

Aha... Dodam jeszcze, że pod urzędem jak jeździliśmy z SH_64Kosa na dwie Elegy, to gracz o nicku Famek uszkodził mi świeżo naprawione auto, lecz bardzo się tym chyba nie przejął, bo ruszył dalej na wycieczkę swoim Previonem 1.2

Tutaj zrobiłem błąd, że nie poinformowałem po skardze, ponieważ nie wiedziałem, czy będę mógł edytować temat dodając dowód poinformowania, i chciałem to poprawić po wysłaniu tematu, natomiast zauważyłem od razu odpowiedź, dlatego nie poprawiałem błędu, ponieważ gracz odpisał w skardze.

Dodatkowo 

20 minut temu, SH_NFZ napisał:

Takie poinformowanie o skardze jest dla mnie jak powiedzenie czegoś do mnie szeptem z drugiego pokoju, a jak przyjdzie co do czego to masz wytłumaczenie "przecież ci mówiłem". Na serwerze chat leci jak woda z kranu, a ja jako gracz mogę być chwilowo nieobecny przy komputerze, pomimo obecności mojej postaci na serwerze. Więc chyba oczywistym jest, że takiego informowania o skardze się nie uznaje.

O tej godzinie czat stoi w miejscu, ponieważ nikt nie pisze, a po drugie odpisałeś mi, więc nie umknęła informacja. 

obraz_2021-11-24_044828.png.3a68bc61b589a00a05b22a8701d93207.png

23 minuty temu, SH_64Kosa napisał:

Gracz SH_NFZ napisał ci wiadomość Cześć Adam jak byleś w interiorze 😉

Rozumiem, że próbujecie sprytnie się wybielić. Natomiast Wiadomość została wysłana, kiedy wchodziłem do interiora, aby kupić od ciebie PP. Ty mi napisałeś "czekaj sekunde" i wyszedłeś z interiora, ponieważ wtedy ustawialiście auta w taki sposób, aby mnie zablokować i nie pozwolić mi odjechać spod urzędu. 

Dodaję czat:

mta-screen_2021-11-24_04-18-59.thumb.png.a3104d5488564aedbfe6f30e3515a82b.pngmta-screen_2021-11-24_04-19-11.thumb.png.f853e6e4b1114de80ce17049873c1ec8.pngmta-screen_2021-11-24_04-19-20.thumb.png.b0b750a364d740a481958f03a92d8edf.png

Nie będę więcej odpisywał, bez odpowiedzi Administratora. Nie chcę robić niepotrzebnego spamu. Jeżeli Administrator stwierdzi, że należy się kara to nada karę, jeżeli nie to niestety upiecze się wam tym razem. 

37 minut temu, Famek napisał:

[2021-11-24 03:42:56] [Output] : (7) SH_NFZ: cześć Adam

[2021-11-24 03:51:05] [Output] : ✔ Pomyślnie umieszczono pojazd marki Previon w przechowalni

Jak mamy być szczegółowi to 9 minut.

Jeżeli uważasz, że to jest dowód na to, ile trwała cała sytuacja, to się mylisz. Mogłem równie dobrze napisać to do Ciebie rano i co...? - Powiesz, że sytuacja trwała 20 godzin?

27 minut temu, Famek napisał:

Tutaj zrobiłem błąd, że nie poinformowałem po skardze, i chciałem to poprawić po wysłaniu tematu, natomiast zauważyłem od razu odpowiedź, dlatego nie poprawiałem błędu, ponieważ gracz odpisał w skardze.

Dodatkowo 

O tej godzinie czat stoi w miejscu, ponieważ nikt nie pisze, a po drugie odpisałeś mi, więc nie umknęła informacja. 

To Cie nie usprawiedliwia. Odpisałem dopiero po 16'stu minutach. Twoim obowiązkiem jest poinformowanie mnie o skardze.

A i jeszcze jedno. To, że o tej godzinie czat stoi w miejscu, to też jest naleśnik a nie argument, bo w każdej chwili mogłem wyjść, albo mogło mi odłączyć neta/wyrzucić z gry, cokolwiek i już nie mógłbym tego przeczytać, a w wiadomości prywatnej na forum - zawsze. Ze skrzynki wiadomości same nie znikną. Wejdę ponownie na forum i ciągle tam są. Natomiast jeśli wejdę ponownie do gry, to czat będzie pusty i nie znajdę już Twojej wiadomości.

Według mnie błachy powód na napisanie skargi o tej godzinie, zwłaszcza że gracz otrzymał pieniądze. Nie jestem konfliktową osobą. Nie chcę robić nikomu pod górkę. Uważam, że powinniśmy podać sobie przysłowiową rękę i się rozejść. Ze swojej strony mogę tylko przeprosić za zaistniałą sytuację, powiedzieć że więcej się to nie powtórzy i poprosić administrację serwera o negatywne rozpatrzenie skargi. Pozdrawiam 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.