Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga zablokowanie kół

dawfex

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga zablokowanie kół na posesji prywatnej

Nick pracownika:Nie mam pojęcia kto to zrobił
Data zdarzenia: 09.11.2020r.
Opis zdarzenia: Witam, po włączeniu na serwer i odrodzeniu się pod domami moimi id 227,228  ,okazuje się że mam uziemione dwa samochody Boxfil id 2422,i dwa Burrito id 1726,593zablokowane koła bezpodstawnie.

Jakim prawem gracz z waszej frakcji zablokował koła ....żądam odblokowania kół i wysłaniu rekompensaty 5 k za zablokowane koła ....przez was nie mogę wsiąść boxfila i zarabiać
Dowody: ss,film,obecność Supporter @Maxer

2020-11-09 17-59-57_Moment(2).jpg

2020-11-09 17-59-57_Moment(3).jpg

2020-11-09 17-59-57_Moment(4).jpg

2020-11-09 17-59-57_Moment.jpg

11 godzin temu, Kowal napisał:

Przepraszam, że się wtrącam, ale chodnik nie jest odpowiednim miejscem do parkowania.

Teren prywatny i mogę stawiać gdzie chcę(po to zakupiłem te dwa domki)..nie taranuję ani nie zastawiam ulicy

I jakoś nikomu nie przeszkadzało ale jakiemuś panu z frakcji nudziło się i poblokowali koła na prywatnej posesji

20 minut temu, dawfex napisał:

Teren prywatny i mogę stawiać gdzie chcę(po to zakupiłem te dwa domki)..nie taranuję ani nie zastawiam ulicy

I jakoś nikomu nie przeszkadzało ale jakiemuś panu z frakcji nudziło się i polokowali koła na prywatnej posesji

Chodnik nie jest terenem prywatnym.

@SoX tak jak pisałem był suporter obocny ,powiedział że mam napisać skargę tu.

Ktoś  to założył nie duchy ,a czy to sapd czy sara jeden pies 

Powtarzam jeszcze raz nie zastawiam nikogo nie blokuję ulicy ,samochody są zaparkowane przy moich posiadłościach

10 godzin temu, coffee napisał:

https://www.prawodrogowe.pl/informacje/ekspert-wyjasnia/parkowanie-w-calosci-na-chodniku 
punkt 3 kolego

sory ze sie wtracam, czasami po prostu nie da sie ominac pewnych rzeczy
zwlaszcza jak ktos probuje na sile WMOWIC masie ze ma racje XD

poza tym chodnik nie jest twoja wlasnoscia jak juz pisali na gorze :v

Panie to jest gra nie prawdziwy świat ,trzeba odróżniać grę od realnego życia 

Proszę nieupoważnionych się nie wypowiadać ...nie do was jest skarga to proszę zachować to dla siebie

10 godzin temu, coffee napisał:

https://www.prawodrogowe.pl/informacje/ekspert-wyjasnia/parkowanie-w-calosci-na-chodniku 
punkt 3 kolego

sory ze sie wtracam, czasami po prostu nie da sie ominac pewnych rzeczy
zwlaszcza jak ktos probuje na sile WMOWIC masie ze ma racje XD

poza tym chodnik nie jest twoja wlasnoscia jak juz pisali na gorze :v

Panie widzę że się nie znasz na prawie..

Masz tu wypowiedz :

Uważamy oczywiście na znaki i pod żadnym pozorem nie parkujemy przy zakazach. Jeżeli zostawiamy auto na chodniku, to musimy pozostawić pieszym 1,5 m jego szerokości.

Widzisz gdzieś tam znaki zakazu lub coś ?....1,5m jest pozostawione Boxfil jak widać na ss został przestawiony przez suportera 

A to jest gra ...świat realny to inna bajka @coffee

Na powyższych screenach jest wiele nieścisłości. Między innymi owe pojazdy mogą również w jakimś stopniu utrudniać widoczność podczas poruszania się po drodze między innymi zasłaniając częściowo widoczność po prawej stronie. Z drugiej strony auta te były na chodniku, a jak dobrze wiemy chodnik ten nie należy do prywatnego właściciela tylko do drogi publicznej. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.