Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Toya.

xth

Rekomendowane odpowiedzi

Login: szaniT
Nick oskarżonego: Toya
Powód skargi: Bezpodstawny kick.
Data zdarzenia: 18:38 - 21.11.2021
Dowody: [2021-11-21 18:38:22] [Output] : Gracz prosto zostaĹ‚ wyrzucony z serwera przez Toya, powĂłd: wjazd nma teren zamkniÄ™ty
[2021-11-21 18:37:14] [Output] : (7) KacperU: gdzie
[2021-11-21 18:37:16] [Output] : (7) KacperU: Cofaj
Opis sytuacji: Dnia 21.21.2021 o godzinie 18:36 wyjeżdżałem z drwala, po czym ktoś przy wyjeździe zaciągnął mi ręczny w pojeździe, a następnie delikwent KacperU nakazał mi się wycofać - więc wróciłem się spowrotem na drwala a gracz "Toya" nadał mi kicka teoretycznie za nic, ponieważ wykonałem zadanie gracza KacperU.

(Pewnie ta skarga nie zostanie zaakceptowana, ale chciałbym poinformować RCON o takowym zajściu).

2 minuty temu, Toya napisał:

Witam, z mojej perspektywy było to tak.. Wjechałeś na teren zamknięty gdzie zaraz miały rozpocząć się wyścigi, liczył się czas więc otrzymałeś kick'a. 

Tyle z mojej strony, resztę zostawiam Administracji RCON. 

Po pierwsze, wyścig jeszcze się nie rozpoczął, a ja dostałem kicka po tym, jak wyjechałem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.