Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Bajszczu

Benek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Benek
Nick oskarżonego: Bajszczu
Powód skargi:  Brak rozeznania w przyjmowanym Reporcie. Bezpodstawne wydalenie z bazy.
Data zdarzenia: 21.11.2021
Dowody: https://imgur.com/a/ENZBESK

Opis sytuacji:  Sprawa krótka. Dwóch graczy nie będących w organizacji postanowiło się pobawić jak to na dzieci przystało - weszli na teren bazy i zgłosili reporta na moją osobę, twierdząc, że baza jest ich a ja przebywam tu bezpodstawnie. Jestem jednym z V-liderów organizacji Gangster Squad a chłopcy postanowili zrobić sobie "jaja" przed obiadem. Po pojawieniu się supporter'a @Bajszczu zostałem wyrzucony z własnej bazy a panowie cieszyli się co nie miara. Jeśli chodzi o BK przez którego dostałem muta to przyznaje się oczywiście do tego czynu, bo ile można tłumaczyć, że osoby postronne mają opuścić teren bazy. Świadkiem całego zdarzenia jest Lider Organizacji @SkrzaT który akurat w tym momencie wszedł do gry i miał włączone nagrywanie. Proszę o większe rozeznanie w przyjmowanych reportach bo słabe to było.

Na wstępie przepraszam za to, ale wyszło z tego takie zamieszanie, że pomyliły mi się osoby. Obaj gracze byli święcie przekonani, iż baza należy do nich postanowiłem sprawdzić na suszarce administracyjnej czy to prawda, posłużyłem się suszarką, która o dziwo pokazywała mi przynależność pojazdów znajdujących się wtedy na terenie organizacji do tych dwóch graczy. Teraz na nagraniu widzę, jednak, że co do wydalenia się pomyliłem. Pozostało mi jedynie przeprosić Ciebie za moją pomyłkę oraz poprawić się na przyszłość. 😕

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.