Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WesleyJR

efeskebab2115

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kruczek.td
Nick oskarżonego: WesleyJR
Powód skargi: Nadużwanie rangi
Data zdarzenia: 20.11.2021
Dowody: Login: https://imgur.com/a/anKxn1T
Opis sytuacji: Dzisiaj około godziny 12-13 pełniłem służbę SATC. Pojechałem na zgłoszenie po 33filipek.td po czym kierowaliśmy się w stronę przechowywalni. Po wyjeździe z giełdy postanowiłem zjechać na lewy pas żeby móc łatwiej skręcić w prawo, owszem widziałem za mną jadącego Huberto.cj lecz nie spodziewałem się że mógł by we mnie wjechać ponieważ miał rozwalony silnik.(co widać na nagraniu.)  Po dokładnym obejrzeniu klipa nie widzę tam mojej winy ponieważ  Huberto.cj nie jechał drogą tylko chodnikiem. Po kolizji jadę dalej, patrzę do tyłu czy Huberto.cj jedzie moim pasem czy obok i wykonuje skręt w prawo (zostając na moim pasie) po czym zostaje uderzony ponownie. W apelacji pan WesleyJR stwierdził że to ja taranowałem czy też wjeżdżałem w jadącego za mną Huberto.cj. Napisałem kolejną apelacje i została ona od razu odrzucona i dostałem punkty na forum oraz moderowaną zawartość więc nie pisze kolejnej apelacji bo i tak nic nie da. 

A więc zacznijmy od tego że jest to skarga za nadaną karę czego zakazuje punkt w regulaminie
§ 6 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary. 

Na filmie widać jak zajechałeś mu drogę i jak napisałem też w twojej apelacji. Oboje otrzymaliście karę która wam się należała. Ty dostałeś dłuższą z tego powodu że byłeś na duty frakcyjnym i powinieneś bardziej uważać jak jeździsz.

Spoiler

dostałem punkty na forum oraz moderowaną zawartość więc nie pisze kolejnej apelacji bo i tak nic nie da. 

Bo złamałeś punkt w dziale "apelacje od kar" który dałem ci dokładnie w powodzie nadania ci punktów. 

Zanim zaczniesz pisać skargę zapoznaj się z regulaminem tego działu oraz działu "apelacje od kar"

Czekam na decyzje ARCON

22 godziny temu, WesleyJR napisał:

A więc zacznijmy od tego że jest to skarga za nadaną karę czego zakazuje punkt w regulaminie
§ 6 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary. 

Na filmie widać jak zajechałeś mu drogę i jak napisałem też w twojej apelacji. Oboje otrzymaliście karę która wam się należała. Ty dostałeś dłuższą z tego powodu że byłeś na duty frakcyjnym i powinieneś bardziej uważać jak jeździsz.

Pokaż ukrytą zawartość

dostałem punkty na forum oraz moderowaną zawartość więc nie pisze kolejnej apelacji bo i tak nic nie da. 

Bo złamałeś punkt w dziale "apelacje od kar" który dałem ci dokładnie w powodzie nadania ci punktów. 

Zanim zaczniesz pisać skargę zapoznaj się z regulaminem tego działu oraz działu "apelacje od kar"

Czekam na decyzje ARCON

To wkoncu zajechalem droge czy ''wjeżdzanie na służbie pojazdem frakcyjnym w innego gracza'' ? Bo chyba juz sam nie wiesz co piszesz.  Tak jak juz wyzej pisalem, nawet jesli lekko zajechalem mu droge to chyba kazdemu sie moze zdarzyc mala pomylka? Na twoim filmie na youtube dokladnie 12 dni temu 1:10 minuta, rowniez zajechal ci chlop droge i w niego uderzyles. Dostal on prawko? Nie wydaje mi sie, zaczeles sie smiac i pojechales dalej. Pracownik SATC tez czlowiek i chyba ma prawo sie zapatrzec/zamyslic?

'' Ty dostałeś dłuższą z tego powodu że byłeś na duty frakcyjnym i powinieneś bardziej uważać jak jeździsz.'' 

Ty mozesz przeklinac na VC i wyzywac innych na służbie? Ciekawe rzeczy. 

W dniu 22.11.2021 o 12:15, kruczek. napisał:

Zająłby się ktoś tym? Bo chciał  bym pograć na serwerze i powbijać minuty.

Skarga nie jest apelacją.

Członek administracji wymierza kary wg. własnego taryfikatora, jeśli uznał, że powinieneś otrzymać dłuższą karę w związku z tym, że jesteś na służbie frakcyjnej, to mógł tego dokonać. Obejrzałem wskazany film i jestem zdania, że zajechałeś drogę graczowi prawie w niego wjeżdżając, jednak powodując kolizję z nim, jednak jestem w stanie zaakceptować to, że powód jest źle nadany.

Wobec tego skargę odrzucam, kary zarówno na forum jak i serwerze zostały nadane słusznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.