Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji Testosteron

Nico.tj

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Nico.tj

Nick pracownika:Testosteron

Powód: Niestosowne zachowanie i sugerowanie, że "trolluje" SATC

Dowody: Logi

[2021-11-19 16:31:57] [Output] : (86) Testosteron: Witam, z tej strony Transporter Testosteron z San Andreas Transport Corporation!

[2021-11-19 16:31:58] [Output] : (86) Testosteron:  Dokąd ma prowadzić nasz dzisiejszy kurs?

[2021-11-19 16:32:02] [Output] : (235) Nico.tj: Przecho prosze

[2021-11-19 16:32:06] [Output] : (86) Testosteron: (28) splawik: TUBAS CWEL ALE ALE ALE

[2021-11-19 16:32:08] [Output] : (86) Testosteron:  Proszę się przejśc, przecho jest tuż za nami

[2021-11-19 16:32:12] [Output] : (86) Testosteron: miss

[2021-11-19 16:32:16] [Output] : (235) Nico.tj: Jak to

[2021-11-19 16:32:20] [Output] : (86) Testosteron: no tak to

[2021-11-19 16:32:20] [Output] : (235) Nico.tj: klient nasz Pan czy nie

[2021-11-19 16:32:32] [Output] : (235) Nico.tj: to przecho lv

[2021-11-19 16:32:35] [Output] : (235) Nico.tj: prosze

[2021-11-19 16:32:45] [Output] : (86) Testosteron: nie jedziesz nigdzie bo trollujesz satc

[2021-11-19 16:32:48] [Output] : (86) Testosteron: dziękuje bardzo

[2021-11-19 16:32:50] [Output] : Zostałeś wysadzony z pojazdu.

[2021-11-19 16:32:54] [Output] : (235) Nico.tj: aha

Opis sytuacji: Jak widać na załączonych logach wyżej, chciałem skorzystać z transportu SATC do przecho. Kierowca stwierdził, że mam iść na piechotę, mimo tego ,że chciałem skorzystać z usług SATC - chyba po to ona jest na serwerze. Wtedy napisałem mu stwierdzenie "Klient nasz pan" które jest szeroko znane na calem świecie, a następnie dodałem, że w takim razie na przecho lv proszę. Na te słowa kierowca napisał, że "trolluje" SATC i zostałem bezczelnie wyrzucony z pojazdu. Ponad to kierowca(mimo tego, że twierdził, iż to miss )puszcza jakiś bind, który obraża jego przełożonego. Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca i są po prostu niedopuszczalne.

Pozdrawiam

Nico

Powiem tak nie mam obowiązku wieść cię na przecho z spawnu sf, sam zarząd to powiedział, a wsiadając do mnie poraz kolejny do taxi i pisanie przecho lv jest to trollowanie takich klientów nie będę obsługiwać, co do binda tak jak napisałem był to miss wiec tyle od mnie pozdro 

Wszystko pięknie ładnie, tyle że nigdzie nie pisałem przecho sf, ponad to nie wysiadałem z pojazdu tak jak to opisałeś.  Po tym jak napisałeś, że mam się przejść do przecho, napisałem - w takim przypadku chce do przecho lv. Jakieś wysiadanie i wsiadanie do pojazdu niemiało miejsca - tak jak wsiadłem na początku naszego spotkanie, tak długo siedziałem w pojeździe, aż mnie wywaliłeś.

Czy zmiana celu jazdy jest trollowaniem? 

Nie mam nic więcej do dodania i nie będę się więcej wypowiadał w tym temacie - czekam na decyzje zarządu. 

Witam, sam kurs do przechowalni to już jest trollowanie SATC, nie było jasne napisane do której przechowalni, lecz patrząc na to, że kurs miał być rozpoczęty ze spawnu San Fierro to nie ukrywajmy, że ze spawnu jest to dosłownie 30 sekund, aby przejść tam i wziąć swój pojazd, zmiana kursu na przechowalnię Las Venturas był ewidentnie celowym zagraniem, aby pracownik musiał cie przewieźć mimo to, że powiedział ci że nie będzie cie wiózł na przechowalnię, gdyż jest tuż za tobą. Wnioskując pracownik mimo to, że nie chciał odbyć kursu z tobą wykonał swoją pracę poprawnie, co do bindu nie będę się odnosił. 

Skargę odrzucam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.