Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Jurga

nz.brisuu

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zxcv
Nick oskarżonego: @Jurga
Powód skargi: Nieuczciwe zachowanie i faworyacja gracza
Data zdarzenia: 19.11.2021
Dowody: <Tutaj możesz zamieścić dowody w dowolnej postaci>
Opis sytuacji: Napisałem rapsa na chłopa co mnie staranował a on odrzucił zgłoszenie i na pm jeszcze cwaniaczkował gracz oddał mi 25$ co jest smieszne bo wywalił mi cały przód  a do tego miałem aplikacje transportową odpaloną i zrobił mi szkody na 80$ wywalone w to ale chodzi o sam fakt że taki ktoś jest jako supporter który powinien graczom pomagać co sama nazwa wskazuje a on go nawet nie  rozpatrzył zgłoszenia ani nie ostrzegł tamtego gracza tylko zwyczajnie zgłoszenie odrzucił XD

Zaczynając, dostałem report'a na twoją osobę, w której zawarte były informacje o wulgaryzmach na /pm. Dałem Ci za to warn'a -Wyrażaj się! Ostatnie ostrzeżenie- Po czym wysłałeś zgłoszenie na gracza które odrzuciłem z racji (zwyzywania go). Tłumaczyłeś się że tak nie było oraz -dobra ale to bylo na pm- co od razu skierowało mnie do zamknięcia sprawy.

Dobra to teraz powiedz mi gdzie go wyzwałem bo ja dałem *** więc no hehe i po drugie to było pierwsze ostrzeżenie jakie dostałem więc nie wiem czemu napisałeś tak jak napisałeś, a to że się do niego źle odezwałem bo nie oddał mi hajsu za stłuczkę którą spowodował to jest powód do odrzucenia apelacji drugiego gracza bo nie wydaje mi sie ? ja to pozostawiam do oceny Administracji RCON, pozdrawiam a i z pol godzinki wczesniej tepnąłeś sie do mnie do auta więc nie wiem czy ty mnie prześladujesz czy co ale takie faworyzowanie innych jest nie fajne 😕

((2021-11-19 15:48:20    KrystiaQQQ.    KaczyTDW    25$)) Pieniążki dostałeś w każdym bądź razie, tepnięcie było przypadkowe z racji tepnięcia się do Ka3r'a który też ma -Ka- na początku. Mój błąd jednak cię za niego przeprosiłem. Nie widzę tutaj żadnej faworyzacji w stronę graczy. Tak jak mówiłem obraźliwe słowa w stronę gracza utwierdziły mnie w zdaniu. Również pozostawiam to dla Administracji RCON

30 minut temu, Jurga napisał:

((2021-11-19 15:48:20    KrystiaQQQ.    KaczyTDW    25$)) Pieniążki dostałeś w każdym bądź razie, tepnięcie było przypadkowe z racji tepnięcia się do Ka3r'a który też ma -Ka- na początku. Mój błąd jednak cię za niego przeprosiłem. Nie widzę tutaj żadnej faworyzacji w stronę graczy. Tak jak mówiłem obraźliwe słowa w stronę gracza utwierdziły mnie w zdaniu. Również pozostawiam to dla Administracji RCON

gdzie mnie za niego przeprosiles i te 25 to było za mało bo nie walnął w manane tylko bulleta i tez ci o tym pisalem więc również pozostawiam to dla administracji RCON 🙂

Godzinę temu, Jurga napisał:

To w końcu w bullecie? Przecież nie ma możliwości zamontować aplikacji transportowej. "a do tego miałem aplikacje transportową odpaloną i zrobił mi szkody na 80$ wywalone". 

dobra mniejsza w czym wydawalo mi sie ze w bullecie ale jak apka transportowa to w sulcie w którym również nie wydaje mi sie zeby naprawa kosztowala 25 🙂

Brak dowodów, sytuacja została rozpatrzona poprawnie zgodnie z dostarczonymi informacjami, a oskarżający nie ma nawet informacji nt. pojazdu, jakim się poruszał i jakich szkód doznał.
Od wyrównania takich szkód są skargi na graczy, gdzie ustala się dokładną kwotę strat.

Skargę uznaje się za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.