Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Toya

Mezo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Mezo
Nick oskarżonego: Toya
Powód skargi: Faworyzacja wśród graczy.
Data zdarzenia: 08.11.2020
Dowody: Zbyt dynamiczna akcja.
Opis sytuacji: Witam, dnia dzisiejszego jadąc z giełdy san fierro w stronę Fort Carson, na bramkach od SF na autostradzie SF/FC jakichś dwóch ciołków blokowało bramki, jadac rozpędzony 260 km/h, ledwo wyhamowałem, i deczko go chyba musnąłem w tył bagażnika, nie uszkadzając jego pojazdu. Po całej akcji, zapytałem co ty odpierdzielasz i zeby jechał, a nie blokował, przy całej akcji był @NoFeaR który to może potwierdzić. Była także owa Supporterka, która nawet NIE NAŁOŻYŁA WARNA NA gracza, który blokował bramki! Chłop stoi i blokuje przejazd drwiąc i śmiejąc się w twarz, a prawko dostaje osoba, która nie chcący w niego uderza, bo on blokuje bramki i się z kimś wyzywa? No coś tu jest chyba nie halo, owa supporterka chyba sobie pomyliła, że jednak grupa Support, to grupa wsparcia i pomocy graczom tak? A nie, że ona kogo sobie uwidzi to kara, moim zdaniem powinna zostać chociaż ukarana upomnieniem słownym, bo to co robi to jest totalna porażka. Skarga i tak zostanie odrzucona, bo pewnie nie ma dowodów, ale to, że owy supporter jest kobietą nie znaczy, że może być faworyzowany, i może faworyzować kogo sobie uwidzi? No sorry, ale coś jest nie tak, nie jest to pierwsza sytuacja, w której brał udział owy supporter. Zwracajcie uwagę na to komu dajecie tę rangę, bo jednak Supporter powinien świecić przykładem i uczyć graczy, a nie pokazywać im jak wygląda faworyzacja wśród graczy.

Jeżeli ta skarga zostanie odrzucona z automatu jest to niemniej jednak dla mnie śmieszne, bo takich sytuacji jest więcej, ale nikt nie ma siły o tym napisać. Zostałem ukarany za staranowanie chłopa na bramkach, który blokował przejazd, gdzie ledwo wyhamowałem przez to ze zblokował cały przejazd. Supporterka nawet go nie ukarała, tylko mnie za niechciane uderzenie spowodowane blokowaniem przejazdu ruchu.

Miałem nie pisać tej skargi, ale niech będzie ona nauczka dla każdego, zeby poświęcał więcej uwagi na to jak rozstrzyga spory między graczami.

Witam, napiszę jak to wyglądało. 

W pierwszej kolejności był raport na gracza NoFeaR, który afczył przy bramce po czym otrzymał warna, dalej był afk.. Chciałam dalej reagować po czym podjeżdża na drugim pasie dwóch graczy, którzy zadali pytanie na VC, po czym chcieli odjechać. Może trochę zblokowali bramkę, ale to nie zmienia faktu iż Ty też powinieneś się zatrzymać skoro stały dwa samochody przy bramkach. Równie dobrze mógł mieć rozwalony samochód i nie móc jechać... Myślę, że kultury Ty nie zachowałeś, bo zaczęłaś ich wyzywać na VC. Nie chciałeś się w ogóle dogadać i po chwili odjechałeś. A ja z tymi dwoma graczami jeszcze rozmawiałam o całym zdarzeniu. Poza tym nie pisz mi, że gracz NoFeaR cokolwiek widział, bo widziałam, że miał afk od 4 minut... 

Według mnie była słuszna kara, a faworyzacji nie ma. Myślę, że ugadałeś się z graczem NoFeaR, który wczorajszą sytuacją chciał mnie pogrążyć.. 

Może się mylę, ale mimo wszystko twierdzę, że kary był słuszne. A takim podejściem dążycie do tego, że każdy jest faworyzowany, a Ci co otrzymują kary są niewinni.... 

Nie sądzę, że jestem niewinny, bo tego nie pisze, ale moim zdaniem kara dla mnie była absolutnie nie słuszna co do otrzymania prawka. Szkoda, że teraz tutaj na forum piszesz całkowicie, prawie że co innego niż na disc ordzie gdzie próbowałaś mnie przekonać do innego rozwiązania sytuacji. Nie jestem kimś kto wylewa na kogoś brudy by mu uprzykrzyć życie, ale w takiej sytuacji gdzie można komuś pokazać jak nie powinien postepować, wole to zrobić i dać mu po prostu lekcje. Ile kroć ci mogę tłumaczyć, że jadac samochodem myślałem, że owy gracz może opłacić bramkę i odjechać, a nie stać i prowadzić sobie z Tobą smacznie konwersacje, jechałem samochodem zauważyłem ze stoi i nie jedzie dalej, zacząłem zwalniać, zwolniłem z 260 do około 30 km, i trochę go pacnąłem zapytając co robisz i zeby nie blokował przejazdu. Odpowiedział mi, żebym się zamknął, bo jak zechce to odjedzie, wiec proszę cię o szczerość do samego końca. Postaw się na moim miejscu, jedziesz samochodem i pajac blokuje bramki, bo po prostu się mu nudzi, uderzasz w niego przez przypadek, bo nie zdążylas wyhamować, bo myślisz, że on pojedzie i idealnie zmieścisz się na bramkach. Odjeżdżasz kawałek, zabierają ci prawko? Co ci się chce? Wyjść z serwera i jedyne co czujesz to zażenowanie do całej sytuacji, która obejmuje ten serwer, to jest naprawdę jednym słowem wielka porażka.

Według mnie była słuszna kara, a faworyzacji nie ma. Myślę, że ugadałeś się z graczem No fear, który wczorajszą sytuacją chciał mnie pogrążyć… .

Czy Ty widzisz co ty piszesz? Gubisz się sama w tym, co piszesz, przepraszałaś mnie na disc ordzie za tę sytuację próbując mnie przekonać, żebym nie pisał żadnej skargi, pytając czy nie ma innego wyjścia, więc nie wymyślaj już teraz czegokolwiek, żeby chronić swoją dupę. A po drugie, skąd mogłem wiedzieć czy No fear miał afka czy go nie miał, czy po prostu opłacał bramki? Widziałem, tyle że smacznie sobie stałaś i prowadziłaś pogawędki jak na kawusi z tymi graczami co blokowali bramki.

Nagle na forum zmieniasz decyzje i obierasz kota ogonem wymyslajac ze robimy jakies spiski miedzy graczmi w stosunku do Ciebie? no chyba nie do końca, próbowalas mnie przekonać zebym nie napisal tej skargi, ale niech bedzie ona dla Ciebie nauczką.

eMGdLfQ.png

38FV4QS.png

A takim podejściem dążycie do tego, że każdy jest faworyzowany, a Ci, co otrzymują kary są niewinni…  - Ja tak nie uważam, ale często administratorzy RCON po prostu mają wylane na to czy ktoś faktycznie został ukarany słusznie czy tez nie słusznie, gdzie nie raz zdarzają się sytuacje gdzie gracz otrzymuje karę bezpodstawnie i bezmyślnie, ale wiadomo ADMINISTRACJA MA ZAWSZE RACJE, ale z takim podejściem do graczy raczej się nie podchodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.