Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na LOwerops

extasis

Rekomendowane odpowiedzi

doszły mnie słuchy że auto zostało ogłoszone na sprzedaż i wraz z tym zostało sprzedane, przypomnę graczowi o znajomości regulaminu.

Cytat

5. Graczowi posiadającemu pojazd, który został zakupiony w systemie ratalnym zabrania się jego zbywania w chwili gdy wszystkie raty nie są uregulowane.

gracz nie uregulował spłaty zaległych 25k, dochodzę do wniosku że w tym momencie pieniądze na spłatę posiada oraz nie ma problemu z oddaniem 🙂

dodatkowo też posiadam tak zwane "brudy" na gracza, wszelkie kłamstwa i obelgi tzn. "BK".

1 minutę temu, LOwerops napisał:

Skargę już na ciebie napisałem , nie chciałeś wymiany przeciągales więc sprzedałem, pisałem ci że przez to że mnie oszukales mogę ci oddać max 5-10 k.

Czepiałeś się mnie o znajomość regulaminu, teraz wychodzi jej brak u Ciebie, skarga cię nie usprawiedliwia. Ta skarga nie została rozwiązana, więc tyczy się to Ciebie jak najbardziej, kiedy w takim razie oddasz zaległe 25,000$ skoro masz pieniądze?

Cytat

nie chciałeś wymiany przeciągales więc sprzedałem

Gdzie przeciągałem, po prostu nie doszliśmy do porozumienia, a ty po prostu nie zastosowałeś się do obowiązującego regulaminu...

Teraz, chari napisał:

Czepiałeś się mnie o znajomość regulaminu, teraz wychodzi jej brak u Ciebie, skarga cię nie usprawiedliwia. Ta skarga nie została rozwiązana, więc tyczy się to Ciebie jak najbardziej, kiedy w takim razie oddasz zaległe 25,000$ skoro masz pieniądze?

Gdzie przeciągałem, po prostu nie doszliśmy do porozumienia, a ty po prostu nie zastosowałeś się do obowiązującego regulaminu...

Od prawie tygodnia próbowałem namówić cię na odmianę a cały czas mówiłeś że ci odmiana nie odpowiada , potem postanowiłem ci zaproponować 10 k też ci nie pasuje więc co ?

Co do kasy to 25 k ci w życiu nie oddam dlatego że przeciągales dość mocno z wymianą i czekałeś aż auto sprzedam żeby wyłudzić te pieniądze, proponuję mniejsza kwotę albo wcale.

Teraz, chari napisał:

DODATKOWO: upierałeś się o to że pisałem że auto jest pft, według ciebie nie jest. To dlaczego przez kilka dni ogłaszałeś że "SELL JESTER PRAWIE FT!"?

Jeżeli się ktoś zapytał na pm to pisałem szczerze co ma a nie jak ty że połowy nie napisałeś 

Teraz, LOwerops napisał:

Co do kasy to 25 k ci w życiu nie oddam dlatego że przeciągales dość mocno z wymianą i czekałeś aż auto sprzedam żeby wyłudzić te pieniądze, proponuję mniejsza kwotę albo wcale.

Na odstąpienie od raty nie ma opcji. NIE PRZECIĄGAŁEM, napisałem że odmiany nie chce, zatem ty proponowałeś mi oddanie 5k, zamiast 25k...

3 minuty temu, LOwerops napisał:

jeżeli nie chcesz i mnie oszukales to uszanuj

Mam wszystkie brudy na twoj temat, i ja jeszcze mam cie szanowac? prosze cie, zlamales regulamin to teraz za to odpowiadaj 😉

Teraz, LOwerops napisał:

Pelna prawdę napisałem 😄

napisać, napisałeś. ale sfałszowałeś w 2 punktach ogłoszenia: 1. Złe VUID pojazdu, ty:3757, poprawne:6367 2. Nie napisałeś że brakuję poszerzeń.

Teraz, chari napisał:

Mam wszystkie brudy na twoj temat, i ja jeszcze mam cie szanowac? prosze cie, zlamales regulamin to teraz za to odpowiadaj 😉

Nie rozśmieszaj mnie to że nasylasz na mnie kolegów żeby mnie szpiegowali to nie znaczy że masz wszystkie brudy na mnie XDD

Nie chciałeś odmiany bo pewnie swoje pieniądze straciłeś i czekałeś aż sprzedam żeby później koledzy ci info dostarczali i żebyś coś miał na mnie 

Ale LOwerops się nie da 😄

2 minuty temu, LOwerops napisał:

Nie rozśmieszaj mnie to że nasylasz na mnie kolegów żeby mnie szpiegowali to nie znaczy że masz wszystkie brudy na mnie XDD

Nie chciałeś odmiany bo pewnie swoje pieniądze straciłeś i czekałeś aż sprzedam żeby później koledzy ci info dostarczali i żebyś coś miał na mnie 

a do kłamstwa przyznać się ciężko, prawda? nalegam o spłatę raty, skoro znasz się na regulaminie, powinieneś dobrze wiedzieć co zrobiłeś nie tak

13 minut temu, mirek_mefedron napisał:

Skoro ugadana kwota 25k nie odpowiada, 10k za mało to może staniemy po środku co? 

17.5k do spłaty co wy na to? 

mi to bardziej pasuje 🙂 aktualnie nie mam czasu na wejście na serwer, przelej pieniądze na UID: 33261 w banku LS. I wyślij potwierdzenie

32 minuty temu, LOwerops napisał:

15 k to max kwota którą jestem w stanie oddać , a to dlatego że również mnie pan chari oszukał.

Nalegam o 17,500$, pilnie potrzebuję teraz tych pieniędzy, oferta administratora mirek_mefedron jest moim zdaniem bardzo atrakcyjna w porównaniu do 25,000$

9 minut temu, LOwerops napisał:

2,5k zarobisz w 20 minut , zostaję przy 15 k

Ja nie muszę zarabiać, twoim obowiązkiem jest oddanie pieniędzy, a nie ciągle wymuszać zmniejszenie kwoty. 17,5k masz na pewno, w czym problem w takim razie to spłacić? Przelewasz 17,500$ na uid 33261 w banku ls i mozemy zamykac temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.