Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Moje konto zostało wyzerowane

scandaf15

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatni raz na serwerze grałem jakoś w kwietniu tego roku jeżeli mnie pamięć nie myli. Miałem wtedy ilość reputacji która pozwalała mi pracować na drwalu nie wiem ile to dokładnie jest ale na 100% mogłem bo to pamiętam, miałem wykonane prawo jazdy kategorii b oraz c a teraz wchodzę i dosłownie nie mam nic, zostało mi tylko 57 reputacji 

login: scandaf15
uid: 25516
serial: 785BAE1DBB4BFB018075FF48124A0C81
Bardzo proszę o pomoc w odzyskaniu statystyk
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Pozdrawiam scandaf15

Z tego co widzę, nie robiłeś żadnych wymian ani nic, dodatkowo twój czas gry jednoznacznie wskazuje, że nie grałeś zbyt długo. Dodatkowo wymagania na drwala zostały zwiększone, pewnie przez to nie możesz pracować.
Mimo wszystko chciałbym dowiedzieć się, dlaczego przelałeś graczowi frendzel swoja całą gotówkę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.