Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Krychu

KseroKopiarka

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KseroKopiarka
Nick oskarżonego: @Krychu
Powód skargi: Bezpodstawne CBK, faworyzacja 

Data zdarzenia: 07.11.2020
Dowody:

[2020-11-07 16:32:12] [Output] : >> [131] Eiksen: serio, az tak ssa chuja w szukanie nas ze musisz im pomagac ?

[2020-11-07 16:31:40] [Output] : >> [60] Kali1304: fajnie ci idzie ze po radarze musisz nas gonid
[2020-11-07 16:31:46] [Output] : >> [60] Kali1304: widze ze wcale se nie radzicie

[2020-11-07 16:34:35] [Output] : << [131] Eiksen: TrochÄ™ zasysali
[2020-11-07 16:34:42] [Output] : << [131] Eiksen: Ale nie pomagałem im co ty

Opis sytuacji: Razem z kolegą @Zambercik uciekaliśmy przed @Kali1304 który był kierowcą pojazdu SAPD, kilka razy uciekliśmy poza radar w taki sposób że inaczej niż przez snajpienie nas na mapie funkcjonariusze nie mieli szans nas znaleźć. Kiedy uciekliśmy im po raz 3 poza radar nagle do pościgu dołączył cywilny sultan którym kierował @Eiksen. Jeździł za nami przez około 2/3minuty w tym momencie nie było nigdzie @Kali1304 który magicznie pojawił się po tym jak gracz eiksen ustal za naszym autem nad jego głową pojawiły się 3kropki i chwile później zjawił się kali. Podirytowany sytuacją napisałem do gracza "[2020-11-07 16:32:12] [Output] : >> [131] Eiksen: serio, az tak ssa chuja w szukanie nas ze musisz im pomagac ?" tą wiadomość. Po czym sultan i radiowóz przestały nas gonić. Pojechaliśmy na mechanika naprawić auto i chwile później zostałem zmutowany przez głównego zainteresowanego tej skargi. Kiedy mój kolega zapytał krycha za co dostałem muta: [2020-11-07 16:35:48] [Output] : >> [25] Krychu: za co ksero dostal mute?, ten odpisał mu to: 

<krychu> 2020-11-07 16:38:22] [Output] : (25) Krychu: on wie za co.
<kolega> [2020-11-07 16:38:33] [Output] : >> [25] Krychu: wlasnie nie wie 😉 
<krychu> [2020-11-07 16:38:53] [Output] : << [25] Krychu: to ma słabą pamięć widze kolega.

Dosłownie chwilę po otrzymaniu przezemnie muta kali napisał do mnie coś takiego: [2020-11-07 16:35:58] [Output] : << [60] Kali1304: nwm nawet o co mu kaman xd

Moim zdaniem nigdzie nikogo nie uraziłem a poprostu napisałem prawdę co gracz eiksen potwierdził chwilę później ([2020-11-07 16:34:35] [Output] : << [131] Eiksen: TrochÄ™ zasysali), kali nie radził sobie w uczciwy sposób zawołał kolegę żeby mu pomógł (kolega nie był na służbie, o ile w ogóle jest w tej frakcji)

Chciałbym prosić o odmutowanie mnie na serwerze, oraz o nałożenie kary na gracza krychu.

Przed chwilą, Krychu napisał:

Po pierwsze skarga za nadaną kare:

§ 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Po drugie nie mam powodu by informować ciebie za co karę otrzymałeś, bo od tego jest apelacja. Miłego dnia.

czyli dopiero w apelacji mam sie dowiedzieć za co otrzymałem kare ? Ciekawa sprawa 

1 minutę temu, KseroKopiarka napisał:

czemu eiskin w takim razie nie otrzymał tych punktów i dalej widnieje tu jego wypowiedź ?

Punkty już otrzymał, za błąd przepraszam. Co do dalszej sprawy odnośnie kary to czekam na wypowiedź Administracji RCON, bo wydaje mi się, że zapytanie się w apelacji za co się dostało karę nie jest dużym problemem.

tu nie chodzi o sam fakt tego że mi nie odpowiedziałeś. Otrzymałem kare za coś co nawet nie podchodzi pod CBK, owszem użyłem brzydkiego słowa, ale nie mamy już 12 lat żeby karać kogoś/gniewać za cos tak pospolitego jak "chuj". A już za wyrażanie własnej opini popartej jakimś argumentem w szczególności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.