Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MariolaGrzejnik

NoFeaR

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 4722
Login: NoFeaR
Nick oskarżonego: MariolaGrzejnik
Powód skargi: brak splaty dlugu
Data zdarzenia: wczoraj/dzisiaj
Dowody: nizej
Opis sytuacji: gracz mial mi oddac do dzisiaj 20k za flasha, podal mi swojego discorda aczkolwiek nie moge sie z nim skontaktowac, bo nie zaakceptowal zaproszenia
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: nie mam jak go poinformowac, na forum nie ma uzytkownika o takim nicku, na discordzie nie da sie do niego pisac, a na serwerze nie moge go spotkac

300EA6FA-E2AE-4F74-8614-87BD28BBFCB2.png

12 minut temu, Bachu napisał:

A dowodzik jakiś że miałem ci tyle przelać?

Bo na ssie nie widać żeby było pisane coś o 20k

Do tego miałeś mnie zaprosić wczoraj na dc a nie dzisiaj po południu jak mnie w domu nie ma

czlowieku bedzie trzeba to ci logi znajde co pisales, tacy jak ty powinni od buta dostawac perma XD chuj w te 20k, jak ci dadza bana za takie walenie w chuja to nie musza mi nic oddawac

10 godzin temu, Bachu napisał:

Przeleje ci ale jutro bo teraz ciebie nie ma a nie oddawałem ci dlatego że było mnie w domu sorra 

Do tego miałeś mnie zaprosić wczoraj na dc a nie dzisiaj po południu jak mnie w domu nie ma

10 godzin temu, Bachu napisał:

to proszę bardzo przecież ci oddam

prosilbym administracje o sprawdzenie historie edycji tych postow, gosc jest wyjatkowo glupi CD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.