Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Ajda i JankesOSP

BigAdriano

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 36668
Login: BigAdriano
Nick oskarżonego: Ajda, JankesOSP
Powód skargi:  Uprzykrzanie ludziom życia
Data zdarzenia: 07.11.2021
Dowody: https://imgur.com/a/13GDKzc - W tle słychać czyjeś gadanie na dc, ale widać i słychać co i kiedy mówi Ajda
Opis sytuacji: Dwóch delikwentów wpadło na pomysł żeby poprzeszkadzać w grze innym, jeden stoi na poboczu biegając przy drodze krzycząc pytając się czy ktoś mu pomoże(to Ajda), drugi zaś jest ustawiony po drugiej stronie i czeka(to JankesOSP), gdy tylko ktoś się zatrzyma, żeby pomóc JankesOSP rusza i z impetem uderza w zatrzymane auto, wrzucając je do wody. Ajda potem udaje, że to my go wepchnęliśmy i pyta się nas dlaczego to zrobiliśmy. Sytuacja prawdopodobnie nie wydarzyła się po raz pierwszy, bo widziałem już wcześniej jak tak stali, ale nie przejeżdżałem obok nich, ponieważ skręcałem wcześniej.
Data zdarzenia: 07.11.2021
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

image.thumb.png.abbef47c1de567efed4bc15faa120610.png

Chciałbym się odnieść do owego tematu, czy ja coś na tym nagraniu zrobiłem?, Zapytanie o pomoc w naładowaniu akumulatora jest karalne? Nie wydaje mi się. A po drugie kto to jest gracz JankesOSP? Pierwszy raz o nim słysze.

Pisząc "waszym" (to było pytanie do ciebie) miałem na myśli serwer discord na którym siedziałeś z kolegami i nie chodziło tu o serwer discord ProjectRPG, tylko wasz jakiś prywatny. 

Gdzie ja napisałem że to jest DC serwera?

Poza tym powinieneś usunąć skargę bo wszystko zaplanowałeś sobie żeby dwóch niewinnych graczy otrzymało karę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.