Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[MAPA] Parking Bayside Marina

Mamizek

Rekomendowane odpowiedzi

Słabo wykorzystałeś potencjał tego miejsca jako parking - można tam dodać jeszcze dużo miejsc parkingowych, które by uzupełniły tą mapę. Polecam pobrać sobie podmiankę białych dockbarów, przyjemniej dla oka i lepiej się robi 🙂 
P.S Zluzuj trochę z tymi fencesmallb 

22 minuty temu, Koseryk napisał:

Słabo wykorzystałeś potencjał tego miejsca jako parking - można tam dodać jeszcze dużo miejsc parkingowych, które by uzupełniły tą mapę. Polecam pobrać sobie podmiankę białych dockbarów, przyjemniej dla oka i lepiej się robi 🙂 
P.S Zluzuj trochę z tymi fencesmallb 

Zacznę od tego że może żółte mi się podobają i nie mam potrzeby wrzucania podmianki 

i jak taki mądry to zmapuj sam tam parking podłoże jest strasznie krzywe i nie da się dalej zrobić parkingu i jeszcze robiłem mapę na szybko zeby pokazać maperom serwerowym ze da się tam zrobić bo z tego co słyszałem to mówili ze nie potrafią i zeby modeler zrobił podłoże wiec xd

20 godzin temu, Mamizek napisał:

Trzymajcie mapke 😛 
zrobiłem bo słyszałem że maperzy serwerowi mówili że się tam nie da zrobić parkingu 😄 
https://imgur.com/a/WaXagvj ) 

Ładne ale imo za dużo barierek. Usuń co drugą barierke tak zeby odstępy były i dodaj jakieś kamery czy coś

W dniu 5.11.2021 o 17:10, Mamizek napisał:

Zacznę od tego że może żółte mi się podobają i nie mam potrzeby wrzucania podmianki 

i jak taki mądry to zmapuj sam tam parking podłoże jest strasznie krzywe i nie da się dalej zrobić parkingu i jeszcze robiłem mapę na szybko zeby pokazać maperom serwerowym ze da się tam zrobić bo z tego co słyszałem to mówili ze nie potrafią i zeby modeler zrobił podłoże wiec xd

Zrobić się da tylko jak sam wspomniałeś jest krzywe podłoże co do modelu modelem by lepiej zagospodarowało się to miejsce ale mapka spoczko tylko bez tych fencesmallb'ów

W dniu 5.11.2021 o 17:10, Mamizek napisał:

Zrobione, możesz podziwiać na serwerze 🙂 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.