Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[MAPA] Duży Dom na wodzie

ZelokS

Rekomendowane odpowiedzi

Siemaneczko!

Chciałbym pokazać wam mój stary projekt który robiłem jakiś czas temu kto wie ten wie gdzie.. xD

Bardzo ładnie wyszedł więc postanowiłem pomimo upływie takiego czasu pochwalić się i tu (Tylko jedno zdjęcie mam zapisane-może w wolnym czasie odswieze go to pojawi się wiecej)😄 

mta-screen_2021-01-16_22-25-47.png

1 godzinę temu, Koseryk napisał:

Szkoda że w 80% to model, za dużo krzaków, mapa do lekkiej poprawki

Model? Mylisz sie i to bardzo

W tej mapie nie ma żadnego modelu podmienionego, wszystko to obiekty oryginalne z mapki 😉 Jeśli nie wierzysz moge Ci pokazac SS z budowania w trakcie innego podobnego do tego domku 🙂 

#Edit

@Koseryk Jednak od razu wstawie 

Jeszcze jakies pytania? 😄 

mta-screen_2020-11-03_20-10-14.png

mta-screen_2020-11-04_19-24-09.png

4 godziny temu, ZelokS napisał:

Model? Mylisz sie i to bardzo

W tej mapie nie ma żadnego modelu podmienionego, wszystko to obiekty oryginalne z mapki 😉 Jeśli nie wierzysz moge Ci pokazac SS z budowania w trakcie innego podobnego do tego domku 🙂 

#Edit

@Koseryk Jednak od razu wstawie 

Jeszcze jakies pytania? 😄 

mta-screen_2020-11-03_20-10-14.png

mta-screen_2020-11-04_19-24-09.png

Bardzo fajnie to wygląda ale usunął bym te krzaki przy wodzie, tak to kox 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.