Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na MalySloN007

Freeze*

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8243
Login: szambiarz
Nick oskarżonego:  @MalySloN007  
Powód skargi: wrzucenie pojazdu do wody, brak chęci do zapłaty , odejscie  z organizacji aby nie płacić za szkody.
Data zdarzenia: wczoraj wieczorem dokładniej widać na ss z pp
Dowody: ss na dole bedzie all
Opis sytuacji:  no gracz wrzucił auto do wody napisałem na dc zeby placil za wyjecie bo on ostatnim kierowcą jest ten napisał ze nic mi nie zaplaci i napisal o odejscie od org i odszedl xD

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  image.thumb.png.136f4bf092637c0842f81f7cd5551d1a.png

image.thumb.png.6a4a793233014d153824bf9b840adee2.png

image.thumb.png.8572dd17e9ece8b9090506c3cb7af60e.png

image.thumb.png.f7e83ec27bc94647991913100b07683a.png

Mam placic za auto które nie wepchnąłem do wody mam świadka na to ze nic takiego nie zrobiłem stał obok mnie bo biegliśmy po nowe auto po tym jak nas wywalilo z auta bo ktoś je wypisal z organizacji więc no. A auto mógł każdy wrzucić do wody bo nie był ręczny zaciągnięty więc zostawiliśmy te auto i pobiegliśmy po nowe. Więc nie wiem czemu mam płacić za cos co nie zrobilem plus nikt nie poinformował nas ze auto będzie wypisywane z organizacji. Ja nie wiem co sie z tym autem stalo po tym jak nas wywaliło z niego. 

10 minut temu, WhiteTiger napisał:

@Szambiarz podlicz koszty jakie MUSI  Ci osoba oskarżona zapłacić.

615$ na uid 8243.

Godzinę temu, MalySloN007 napisał:

Mam placic za auto które nie wepchnąłem do wody mam świadka na to ze nic takiego nie zrobiłem stał obok mnie bo biegliśmy po nowe auto po tym jak nas wywalilo z auta bo ktoś je wypisal z organizacji więc no. A auto mógł każdy wrzucić do wody bo nie był ręczny zaciągnięty więc zostawiliśmy te auto i pobiegliśmy po nowe. Więc nie wiem czemu mam płacić za cos co nie zrobilem plus nikt nie poinformował nas ze auto będzie wypisywane z organizacji. Ja nie wiem co sie z tym autem stalo po tym jak nas wywaliło z niego. 

Będziesz płacił bo zrobiłeś to na moich oczach + ty jesteś ostatnim kierowca więc ty odpowiadasz za to xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.