Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WeeQu

Huberto.cj

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, WeeQu napisał:

Nie pisz do mnie "mordo" bo się toba brzydzę, jeśli chcesz to mogę Ci znalezc zamiennik np. Proszę Pana. A co do tego co napisałeś to widac pierwsze efekty zdalnego nauczania, uczniowie nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Mam kare na komputer wiec od tygodnia nie bylo mnie nawet na sekundę na serwerze

Masz kare na komputer i chcesz żebym do ciebie na "pan" mówił ? Chłopie weź dorośnij albo z..eb baranka 

10 minut temu, WeeQu napisał:

Czekam na wypowiedź administratora, skończ oznaczac kogokolwiek bo ludzie maja wazniejsze rzeczy do roboty niz zajmowanie sie takim pajacem jak ty

Mordo takie rzeczy piszesz w wieku 10/11 lat ? Bo wątpie ze w wieku 16/17 byś miał kare na komputer 😀

W dniu 5.11.2021 o 12:10, WeeQu napisał:

Jak juz wspomniałem nikogo nie obchodzi co chcesz, i to nie jest koncert życzeń. Odmiana to jedyne wyjście z sytuacji na ten moment.

Nadal chcesz twierdzić że "chcesz" oddać pieniądze ? 

Widać efekty zdalnego nauczania, pozdro xD

Co to ma do rzeczy?

EDIT: nie mam zamiaru juz z toba pisac przyglupie bo ty naprawde nie potrafisz czytac, przescrolluj temat wyzej i zobaczysz dlaczego odmiana to jedyna opcja CHCIALBYM CI ODDAC PIENIADZE ALE NIE MOGE. 

to byla ostatnia odpowiedz bezposrednio do twojej osoby, nie mam zamiaru sie juz tak znizac

31 minut temu, WeeQu napisał:

Nadal czekam na rozstrzygnięcie sprawy, ostatnia wiadomość od ciebie to pytanie skierowane w moja strone na które Ci odpowiedziałem, zachęcam do przeczytania całego tematu a nie co drugiego slowa 🙂

Mordo odpowiedz administacji a nie mi xd, jeśli nie przelejesz kasy (70k$) Administracja załatwi to inaczej 🙂

Ty sobie zarty robisz czy taki jestes, po pierwsze ani razu nie napisales ze mam dac mu pieniadze(jeśli twierdzisz że napisales to zacytuj ten fragment), po drugie wspominałem już ze mam kare i tylko odmiana wchodzi w gre

EDIT: Żałosne jest to ze wypisujesz głupoty typu "nie zamierzam wiecej czekac" bo to nie ty czekasz tylko my na twoja wypowiedz.

Przeczytaj sobie cala dyskusje od początku, wyciągnij wnioski i podjemij decyzje. Jestes administratorem tak dużego serwera a masz problem z myśleniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.