Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WeeQu

Huberto.cj

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 13788
Login: Huberto
Nick oskarżonego: @WeeQu
Powód skargi: Oszustwo na tuning pojazdu ;/ 
Data zdarzenia:  30.10.2021 
Dowody: 

Opis sytuacji: Wymieniałem sie z o to tym panem elegy za cometa    i on dopłaca 24k, co sie okazało brakowało mu cb-radia więc ma jeszcze do oddania dodatkowe 1,5k,   i teraz znów brakuje eleguwie baku.. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [295] WeeQu: Dobra, spoko informuje o skardze   

5 minut temu, WeeQu napisał:

huberto widzial elegy na gieldzie wiec wiedzial dokladnie jaki jest tune auta, zapytal z premedytacją jaki jest tune zeby w pozniejszym czasie wyciagnac ode mnie pieniadze

XDDDD, To fajnie sie bawisz, sam pisałeś na /og czego mu brakuje, wiec jak nie ja to inny by został oszukany, ja wiem że każdy sie broni żeby perma nie dostać ale prosze cie...  czekam na kase za bak, cb i rata 4k, nie chce odmiany 🙂 

Teraz, WeeQu napisał:

To nie ty jestes od podejmowania decyzji, zdanie osoby ktora w taki sposob chce wyłudzić pieniadze dla mnie nic nie znaczy

Wyłudzenie ? Albo oszustwo na tuning pojazdu, czekamy na administracje, jak pisałem nie chce odmiany 🙂

9 minut temu, WhiteTiger napisał:

@Huberto.cj Ile gracz ma Ci do oddania pieniędzy?

@WeeQu Skoro ogłaszałeś co pojazd ma wypisując tune jego, proszę abyś zwrócił resze pieniędzy za tune pojazdu.

4k w raty, no i baku nie ma czyli chyba jak sie nie myle to 65k 

3 godziny temu, WhiteTiger napisał:

@Huberto.cj Ile gracz ma Ci do oddania pieniędzy?

@WeeQu Skoro ogłaszałeś co pojazd ma wypisując tune jego, proszę abyś zwrócił resze pieniędzy za tune pojazdu.

Co to ma do rzeczy skoro stal przy tym aucie i widzial czego brakuje, wszystko o czym wspomnial przy wymianie zadklarowalem sie ze mu oddam, potem po kilku o ile nie kilkunastu godzinach napisal o baku o ktorym jak juz wczesniej pisalem DOKLADNIE WIEDZIAL

26 minut temu, WeeQu napisał:

Co to ma do rzeczy skoro stal przy tym aucie i widzial czego brakuje, wszystko o czym wspomnial przy wymianie zadklarowalem sie ze mu oddam, potem po kilku o ile nie kilkunastu godzinach napisal o baku o ktorym jak juz wczesniej pisalem DOKLADNIE WIEDZIAL

Nie pisałeś mta-screen_2021-10-30_12-25-16.thumb.png.b7e6abc83632aafdbb618d10ec3adcd5.png o baku 🙂

Pisałeś czego mu brakuje pozdro wariat, czekam na przelew dokładnie 70k Ponieważ 4k raty 1,5k nie miał cb-radia i 65k chyba bak 150L 

10 minut temu, WeeQu napisał:

Wolałbym się odmienić, nie mogę zarobic pieniedzy ponieważ mam kare na komputer

Mordo nie interesuje mnie to, jak wspominałem nie chce odmiany, możesz zdemontować coś z cometa 🙂 Np: Ecu i turbo masz już 50k + GZ czy coś i masz siano pozdro wariacie miłego dnia

23 minuty temu, Huberto.cj napisał:

Mordo nie interesuje mnie to, jak wspominałem nie chce odmiany, możesz zdemontować coś z cometa 🙂 Np: Ecu i turbo masz już 50k + GZ czy coś i masz siano pozdro wariacie miłego dnia

Jak juz wspomniałem nikogo nie obchodzi co chcesz, i to nie jest koncert życzeń. Odmiana to jedyne wyjście z sytuacji na ten moment.

Nie pisz do mnie "mordo" bo się toba brzydzę, jeśli chcesz to mogę Ci znalezc zamiennik np. Proszę Pana. A co do tego co napisałeś to widac pierwsze efekty zdalnego nauczania, uczniowie nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Mam kare na komputer wiec od tygodnia nie bylo mnie nawet na sekundę na serwerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.