Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza(y) Hornet i danielek06

BigAdriano

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 36668
Login:  BigAdriano
Nick oskarżonego: Hornet i danielek06
Powód skargi:  Oszustwo podczas sprzedaży auta
Data zdarzenia: 29.10.2021
Dowody:  image.thumb.png.282d1530ee6ac8b8ad15de8950bee7e7.png
image.png.861381b86644d0dec4094fc37c0248cc.png

image.png.9fbe3e9722e4a84a9b5f55b9062c98e5.png

Opis sytuacji: Jak widać, na ww. screenie grasz o nicku Hornet ogłosił, że sprzedaje previona 1.8 fele, radio za 7k, więc napisałem do niego byliśmy ugadani i wtedy napisał mi, żebym napisał do jego kolegi, bo to jego auto.

ID 19 to własnie gracz danielek06 od którego kupiłem auto, po sprzedaży poszedłem sprawdzić vmax i już wtedy wiedziałem, że to nie jest ten silnik jaki był ogłaszany i pod F5 zobaczyłem, że jest to silnik 1.6. Napisałem do tego gracza, ale stwierdził on, że wymiana była i jak mi nie pasuje, to żebym wyszedł z serwera.

image.thumb.png.c6a3a48faa253cd26abf927c9a5ca634.png
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  Dam w komentarzu

Poinformowałem gracza danielek06 i Hornet o skardze

image.png.88ee5e4cb41f0dff7b78e4c81d146c2a.png

image.thumb.png.81a96b49cd714f25a8b9a1892b11c955.png

Ja to nawet nie wiedziałem że to jest 1.6 bo mój kolega do mnie zadzwonił i powiedział abym ogłosił go na og że sprzedaje previona 1.8 fele radio więc chyba nie mam nic wspólnego z ogłoszeniem jak ja to ogłosiłem tylko gracza który to chciał. Poza tym jak dochodziło do wymiany gdy dodał do wymieniarki auto to zawsze jest napisane jaki silnik i id więc raczej to też twoja zmyłka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.