Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na mientos - oskarżony przez _XRejek_

_XRejek_

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: mientos
Data zdarzenia: 24.10.2021
Opis zdarzenia: wysiadłem na chwile z auta zostawiając je na jakieś plus minus 2 min przychodzę do auta widzę ze laweta się ustawia do zabrania auta nagle widzę ze pan mientos zakłada mi blokadę na koła więc biegnę do auta po czym do niego wsiadam i się pytam na vc czy zdejmie blokadę a on mówi ze porzucony i taki regulamin i jak siedziałem już w aucie z myślą ze on mi to zdejmie to drugi pan w lawecie zabrał moje auto jak w nim siedziałem i dał na pp 
Dowody: 
mta-screen_2021-10-24_16-13-55.thumb.png.15eedc5a2b7b909e2e6f5d3f4a9ae288.png

Witam, @mientos. na nagraniu widać, że gracz znajduje się w pobliżu pojazdu, rozmawiał z funkcjonariuszem SAPD.

Jeśli holujesz pojazd porzucony, zawsze masz obowiązek zrobić ss'a mierząc pojazd suszarką, a na nagraniu widać, że pojazd został zabrany w szybkim tempie, bez próby dogadania się z graczem.

Podsumowując całe zdarzenie, gracz był w pobliżu i od razu przybiegł, powinieneś zdjąć blokadę i oddać mu pojazd, tym bardziej, że poprosił na vc. 

@mientos. zrób proszę przelew graczowi @_XRejek_ 500$ za odholowanie pojazdu, następnie wyślij tutaj loga przelanych pieniędzy.

Czekam 24h na wykonanie przelewu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.