Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Szwagier_KorneX

grac3k

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 1528
Login: grac3k
Nick oskarżonego: Szwagier_KorneX
Powód skargi: Wyzwiska w moją stronę
Data zdarzenia: 24.10.2021
Dowody: https://imgur.com/a/NZzgAIL
Opis sytuacji: A więc tak, było to na kosiarkach, gracz wszedł pod moje koła i zostałem ukarany właśnie przed chwilą karą prawa jazdy za VDM na kosiarkach ale to nie było umyślnie bo po pierwsze gracz miał zbite tak HP że był po prostu na jedno zahaczenie kosiarką, a po drugie tam było tyle graczy że każdy w każdego wjeżdzał, mnie bawi tylko jedno, gracz nie pochwalił się jak pięknie odzywa się do graczy i nazywa ich tzw. ,,pedałem" co mi się też nie spodobało a co do tego VDM na kosiarkach to było przypadkowe i po drugie na tych ss'ach nic nie widać więc kara jest tak naprawdę zbędna w moim przypadku, ale gracz za powiedzenie do mnie że jestem "pedałem" powinien dostać karę wyciszenia na co najmniej 1 dzień.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Niestety nie zrobiłem ss'a ale gdy gracz tam pisał że informuje o skardze, a ja wysłałem symbol znaku zapytania z nie wiedzą o co chodzi to gracz napisał takie emotikony '' :DDDDDdDD " po czym gdy ktoś mi powiedział na vc że przejechałem kogoś przypadkowo to wtedy się dowiedziałem już o kogo chodzi bo powiedział mi nick gracza więc przewinąłem czat do góry i znalazłem słowo jak gracz mnie wyzywa od "pedała"

Prosiłbym @WhiteTigero to abyś sprawdził tą skargę pod względem jego oraz mojej bo ss'y które on podesłał były bez sensu i nic na nich nie było widać, jeżeli można przeanalizuj jeszcze raz te ssy.

Teraz, Szwagier_KorneX napisał:

Nie było to w twoją stronę, napisałem to do kogoś innego, a ty dlatego, ze dostałeś karę bo specjalnie mnie rozjechałeś, chcesz teraz się odkuć. 😄

Było to w moją stronę bo to już było po zabiciu kosiarką więc no xD

Nie było to w twoją stronę, napisałem to do kogoś innego, a ty dlatego, ze dostałeś karę bo specjalnie mnie rozjechałeś, chcesz teraz się odkuć. 😄

Warto dodać, ze było to zrobione umyślnie, poniewaz juz któryś raz mnie rozjechałeś. A w końcu nie wytrzymałem i postanowiłem zrobić ss'a, po tym jak całkowicie aż do śmierci mnie tą kosiarką rozjechałeś.

Warto dodać, ze było to zrobione umyślnie, poniewaz juz któryś raz mnie rozjechałeś. A w końcu nie wytrzymałem i postanowiłem zrobić ss'a, po tym jak całkowicie aż do śmierci mnie tą kosiarką rozjechałeś.

Jak któryś raz cię rozjechałem skoro najprawdopodobniej pierwszy raz ciebie zabiłem i to było przypadkowo

Teraz, grac3k napisał:

Było to w moją stronę bo to już było po zabiciu kosiarką więc no xD

Jedyne co napisane było to: "PEDALE", więc nie musiało być to skierowane do ciebie. Gdybym napisał: "gracek pedale" wtedy bym to zrozumiał, ale tak to nie ma podstaw do ukarania 😉

Teraz, grac3k napisał:

Jak któryś raz cię rozjechałem skoro najprawdopodobniej pierwszy raz ciebie zabiłem i to było przypadkowo

Rozjezdzaleś mnie wcześniej, ale nie do śmierci. Lecz w końcu wjechałeś na mnie całkowicie, po czym zginąłem.

Zresztą co ja będę mówić trzeba uważać jak się chodzi a nie wpieprzasz się pod czyjąś kosiarkę a potem jak dziecko w skargi się bawisz. Się boję co to będzie z tobą w przyszłości czy też będziesz latał po komendach żeby zgłosić że cię rower chociażby przejechał XDD

Aha no i jest to tylko jedno słowo. Które w dodatku nie było skierowane do ciebie, a ty za to piszesz skargę tak? XD

1 minutę temu, grac3k napisał:

Zresztą co ja będę mówić trzeba uważać jak się chodzi a nie wpieprzasz się pod czyjąś kosiarkę a potem jak dziecko w skargi się bawisz. Się boję co to będzie z tobą w przyszłości czy też będziesz latał po komendach żeby zgłosić że cię rower chociażby przejechał XDD

Nie latałem, chciałem oddać kosz, a ty przy prędkości maksymalnej 25km/h prosto we mnie wjechałeś, az do bandy i potem opuściłeś kosiarkę i mnie pod nią zostawiłeś, przez co umarłem.

2 minuty temu, Szwagier_KorneX napisał:

Aha no i jest to tylko jedno słowo. Które w dodatku nie było skierowane do ciebie, a ty za to piszesz skargę tak? XD

No co nie będę dawać sobie pluć w kasze bo jak ktoś na mnie piszę to ja staram się odpowiedzieć a gdybyś mnie nie wyzwał od pedała to bym ci wypłacił zadość uczynienie w kwocie 500$ 

2 minuty temu, grac3k napisał:

No co nie będę dawać sobie pluć w kasze bo jak ktoś na mnie piszę to ja staram się odpowiedzieć a gdybyś mnie nie wyzwał od pedała to bym ci wypłacił zadość uczynienie w kwocie 500$ 

Tak, odpowiadasz skargą, za jedno słowo. Lepiej, zebyś nic nie pisał niz taką skargę, poniewaz jak powtarzam to któryś raz. Nie były to słowa kierowane do ciebie, nigdzie ciebie nie zwyzywałem, więc nie ma podstawy, aby mnie ukarać.

Zresztą, poczekam na wypowiedź admina on wszystko oceni 😉

Tak, odpowiadasz skargą, za jedno słowo. Lepiej, zebyś nic nie pisał niz taką skargę, poniewaz jak powtarzam to któryś raz. Nie były to słowa kierowane do ciebie, nigdzie ciebie nie zwyzywałem, więc nie ma podstawy, aby mnie ukarać.

Nie no wcale nie było we mnie skierowane, oj zmyslasz zmyslasz, gdy przejechałem ciebie napisałeś do mnie "PEDALE" i chyba zacząłeś coś mówić na VC albo i nie bo jakiś gracz powiedział że cię przejechałem i mnie wyzwałeś

3 minuty temu, grac3k napisał:

Nie no wcale nie było we mnie skierowane, oj zmyslasz zmyslasz, gdy przejechałem ciebie napisałeś do mnie "PEDALE" i chyba zacząłeś coś mówić na VC albo i nie bo jakiś gracz powiedział że cię przejechałem i mnie wyzwałeś

Było to napisane troszkę wcześniej. Nie wypisałem tam twojego nicku i nie było to kierowane do ciebie :D, poza tym nawet nie uzywam VC, mówił to inny gracz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.