Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nie wyszukuje w systemie osoby, której pożyczyłem gotówkę.

Koseryk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Ostatnio postanowiłem pożyczyć jednej osobie pieniądze, ponieważ pisała, iż odda duży % (nie chodzi w tym wątku o oddanie siana, a o sprawdzenie nicku osoby, której je dałem - najprawdopodobniej ten nick zmieniła)
Do sedna sprawy, poniżej umieszczam ss'a z nickiem gracza. Prosiłem już kilku supporterów o sprawdzenie, czy taka osoba faktycznie istnieje, lecz system pokazywał, iż takowej osoby nie ma. (Chodzi o Justyna*)
obraz.png.7b4fe1f44f8e03a542d23da095cda2a3.png

Pozdrawiam.

Faktycznie, była osoba z nickiem Justyna* bo sam z nią pisałem, próbowałem wyszukać w systemie lecz nie ma. Niech Administracja sprawdzi logi i dojdzie do osoby, chyba że konto zostało w jakiś sposób usunięte. Następnym razem zapamiętaj UID konta osoby której pożyczasz pieniądze. 

Także sprawdziłeś ile ta osoba ma godzin na serwerze? Pozwolę sobie zacytować regulamin: 

"Gracz, który chce zaciągnąć pożyczkę/kupić własność na raty u innego gracza musi posiadać spędzone przynajmniej 75 godzin na serwerze."

Jeżeli osoba nie odda ci pieniędzy to pamiętaj że Administracja też tego nie zrobi. 

"W przypadku niewywiązania się z umowy osoby posiadającej dług - Administracja serwera nie zwraca pozostałej niespłaconej kwoty."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.