Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na YankeS

GracjaNNN

Rekomendowane odpowiedzi

Więc wypowiem się ja bo bylek nie pokazał do końca naszych rozmów,

Pisałem bylkowi tydzień temu że, jednak niejestem w stanie spłacić długu bo miałem bana na prowadzenie pojazdówi ciężko mi było spłacić do daty której on chciał żebym mu oddał, i chciałem poprostu oddac mu auto, a on żeby oddał moje 100k bylek niechciał dojść do porozumienia i straszył mnie banem, oto dowody:

Screenshot_20211021-173348_Discord.jpg

Screenshot_20211021-173303_Discord.jpg

XD gosciu gubisz się w swoich zeznaniach, nieoddam ci pieniędzy bo mam pernametnego bana i już nigdy niewejde na serwer chyba ze ktoś  z administratorów mnie odbanuje  bo teraz patrzyłem czy mam unbana to nie,. Chciałem dojść do porozumienia pare dni temu jak jeszcze niemialem bana, to nie chciałeś.

2 godziny temu, YankeS9 napisał:

Mam bana za przynależność majątku, (PERM) I nawet niejestem w stanie wejść na serwer 

Pisałem apelacje pare dni temu i została odrzucona przez ZioloPL. 

Skoro posiadasz już bana, to napisz apelację i wytłumacz wszystko co i jak. Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.