Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na osinluj

PanHubert

Rekomendowane odpowiedzi

Login: PanHubert
Nick oskarżonego: osinluj
Powód skargi: Nie oddanie pożyczki organizacji.
Data zdarzenia: 04.11.2020
Dowody: Zrzuty ekranu z discorda organizacji, na którym wypisuje wszystkie ostrzeżenia.
Opis sytuacji: Założyliśmy organizacje na serwerze i postanowiliśmy że kupimy boxville i przypiszemy je do organizacji; tak zrobiliśmy. Zaproponowaliśmy członkowi organizacji (osinluj) że mu pożyczymy 15k na boxvilla i to będzie teoretycznie jego ale w organizacji, pożyczyliśmy mu 31k bo nie miał a była osoba która sprzedawała. Wrócił na serwer, zarobił 15k i oddał te co mu nie starczyło, a te drugie 15k to była tzn. zaliczka przez którą jego boxville był w organizacji, teraz odszedł z organizacji nagle bo mu kazaliśmy oddać tę zaliczkę. (przepraszam za jakość zrzutów ekranu ale wszystko załatwiamy na discordzie bo to nigdy nie zniknie) tak samo decyzyjną osobą jest Maciek {nick w grze _OG_ROBAK).Dowód na poinformowanie gracza o skardze: \|/

dowód 1.jpg

poinformowanie o skardze.jpg

poinformowanie o skardze + dowód 2.png

Chcę tylko dodać , że 15k oddałem (pożyczone) i 15k dołożyliście na auto. Mówiłem wam na czacie wielokrotnie , że będzie przez dlugi okres czasu ten boxvill przepisany ale zawsze mogę go sprzedać i się na to zgodziliście. Pożyczone 15k tego samego dnia oddałem wam i bez kłopotu. Jak po dlugim okresie czasu sprzedałem boxvilla to nagle zaczeliscie mnie naciskać na pieniądze groziliscie wyrzuceniem z organizacji. Poczekam na admina jakiegos zeby powiedział co mam zrobić( pisałem to PanuHubertowi na pv).

30 minut temu, osinluj napisał:

Chcę tylko dodać , że 15k oddałem (pożyczone) i 15k dołożyliście na auto. Mówiłem wam na czacie wielokrotnie , że będzie przez dlugi okres czasu ten boxvill przepisany ale zawsze mogę go sprzedać i się na to zgodziliście. Pożyczone 15k tego samego dnia oddałem wam i bez kłopotu. Jak po dlugim okresie czasu sprzedałem boxvilla to nagle zaczeliscie mnie naciskać na pieniądze groziliscie wyrzuceniem z organizacji. Poczekam na admina jakiegos zeby powiedział co mam zrobić( pisałem to PanuHubertowi na pv).

"ale zawsze mogę go sprzedać i się na to zgodziliście" zgodziliśmy się, to fakt, ale powiedzieliśmy Ci że MUSISZ oddać wtedy drugą część, czyli 15k i taka była umowa od początku i nie pisz głupot bo się ośmieszasz.

13 minut temu, PanHubert napisał:

"ale zawsze mogę go sprzedać i się na to zgodziliście" zgodziliśmy się, to fakt, ale powiedzieliśmy Ci że MUSISZ oddać wtedy drugą część, czyli 15k i taka była umowa od początku i nie pisz głupot bo się ośmieszasz.

nic tak nie mowiliscie. Umowa była taka ze dokladacie do boxa 15k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.