Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na ZIBI - oskarżony przez nanky

nanky

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @ZIBI
Data zdarzenia:  04.11.2020
Opis zdarzenia:   Bawiłem się na strefie DM ze znajomym, zostawiłem (niepoprawnie) zaparkowanego Boxvile przed wjazdem na chodniku. Zobaczyłem że podjeżdża laweta a w niej oskarżony, postanowiłem tym razem poprawnie przeparkować samochód wzdłuż krawężnika przy wjeździe na DM(SS 1 w dowodach). Gdy zostałem zabity po jakimś czasie na strefie wracając na nią rowerem zauważyłem że mój Boxvile znikł a po napisaniu do ZIBI'ego nie widział swojego błędu i twierdził że nie ma nic sobie do zarzucenia.

Teraz tak @ZIBI KRD mówi jasno:

1. Zatrzymanie i postój są dozwolone tylko tam, gdzie pojazd będzie z dostatecznej odległości widoczny dla innych kierujących, nie powoduje zagrożenia bezpieczeństwa ruchu ani go nie zakłóca. 
  2. Nie wolno parkować w sposób, który utrudniałby wjazd lub wyjazd bądź dostęp do prawidłowo zaparkowanych pojazdów. 
  3. Nie wolno zatrzymywać się autem w tunelach, na mostach i wiaduktach, na pasach oddzielających jezdnie, na ścieżkach rowerowych i na tzw. powierzchniach wyłączonych. 
  4. Zatrzymywanie i postój pojazdów są zabronione na autostradach i drogach ekspresowych poza wyznaczonymi miejscami. 

Żaden z tych podpunktów nie podpisuje się pod moją sytuację i umiejscowienie zaparkowania mojego samochodu.

Zarzucam pracownikowi nieznajomość KRD jako SARA oraz uwzięcie się na graczy dla uzyskania benefitów(czy tam bicia statystyk we frakcji).

Dowody:

((boxvile stał tak))

HXP4SeL.png

2 minuty temu, ZIBI napisał:

Nie Boxville nie stał tak tylko Boxville stał na środku chodnika na dm :)// A na dodatek dodam że nic z tego nie dostaje 🙂

Przecież zabrałeś boxvile z tamtej pozycji po przeparkowaniu(gdzie stał dobrze), zaraz sprawdzę ShadowPlay czy przypadkiem nie zrobiłem z tego powtórki 🙂

Nie wiem kogo ty próbujesz oszukać bo mam wrażenie że samego siebie.

Niżej załączam filmik w którym próbowałeś za pierwszym razem odholować mi wtedy źle zaparkowany samochód.

Po twoim odjechaniu od razu przeparkowałem wóz w prawidłowe miejsce które jest oznaczone na screenshocie wyżej. To tylko potwierdza że jesteś typowym upierdzielaczem który na siłę próbuje odholować pół miasta bez powodu w dodatku upierdzielaczem który nie zna serwerowego KRD.

https://streamable.com/iw28uj

Kłamstwo ma krótkie nogi ZIBI.

Przed chwilą, ZIBI napisał:

Tak było stało na środku chodnika jak na filmiku jest pokazane i po odjechaniu przeze mnie wróciłeś na tą samą pozycje 

Dlaczego kłamiesz? Filmik nie przedstawia całej stytuacji ponieważ mam krótkie powtórki w ShadowPlayu czy widzisz na filmie żebym zaciągnął ręczny w tamtym miejscu?

Samochód został przeparkowany na prawidłową pozycję wzdłuż krawężnika gdzie to nakreśliłem w screenshocie pierwszym.

Z osób które były na DM tj. @buszi @BlackShadov.(akurat przebiegał obok co widać na nagraniu podczas interwencji) @kubusixx @KubotyJeremiasza myślę że chociaż jedna będzie w stanie potwierdzić moją wersję.

Kłamstwo w żywe oczy to najgorsze co możesz robić, gdzie twoja odwaga którą prezentowałeś we wiadomościach prywatnych do mnie? Zapodziałeś ją? Bo właśnie boisz się przyznać do błędu.

Na screenie poniżej widać jak przyznajesz że według ciebie zaparkowany wzdłuż krawężnika samochód jest zaparkowany niepoprawnie czyli potwierdzasz moją wersję zaprzeczając temu co napisałeś wyżej.

mCfK7y3.png

Nie. Nie potwierdzam twojej wersji. To jest 1 primo. Drugie primo nie widzimy się w oczy XD. Nie przyznaję się do błędu bo nie będziesz mi klepał czegoś czego nie zrobiłem :). Tak na filmiku jest pokazane jak prędkość spada ci do 0km/h. Hmmm może auto tam zostawiłeś i przyciąłeś filmik i nie chcesz pokazać? I Gdzie Ci potwierdzam twoje słowa odpisują Ci nope?

4 minuty temu, nanky napisał:

Dlaczego kłamiesz? Filmik nie przedstawia całej stytuacji ponieważ mam krótkie powtórki w ShadowPlayu czy widzisz na filmie żebym zaciągnął ręczny w tamtym miejscu?

Samochód został przeparkowany na prawidłową pozycję wzdłuż krawężnika gdzie to nakreśliłem w screenshocie pierwszym.

Z osób które były na DM tj. @buszi @BlackShadov.(akurat przebiegał obok co widać na nagraniu podczas interwencji) @kubusixx @KubotyJeremiasza myślę że chociaż jedna będzie w stanie potwierdzić moją wersję.

Kłamstwo w żywe oczy to najgorsze co możesz robić, gdzie twoja odwaga którą prezentowałeś we wiadomościach prywatnych do mnie? Zapodziałeś ją? Bo właśnie boisz się przyznać do błędu.

Na screenie poniżej widać jak przyznajesz że według ciebie zaparkowany wzdłuż krawężnika samochód jest zaparkowany niepoprawnie czyli potwierdzasz moją wersję zaprzeczając temu co napisałeś wyżej.

mCfK7y3.png

Niestety nie jestem w stanie potwierdzić twojego oskarżenia, iż nie widziałem owej sytuacji gdyż mogłem w tej chwili walczyć na strefie DM. Pozdrawiam.

Nie. Nie potwierdzam twojej wersji. To jest 1 primo. Drugie primo nie widzimy się w oczy XD. Nie przyznaję się do błędu bo nie będziesz mi klepał czegoś czego nie zrobiłem :). Tak na filmiku jest pokazane jak prędkość spada ci do 0km/h. Hmmm może auto tam zostawiłeś i przyciąłeś filmik i nie chcesz pokazać? I Gdzie Ci potwierdzam twoje słowa odpisują Ci nope?

Spada do zera bo musiałem zapisać powtórkę. Nie jestem na tyle głupi żeby po próbie odholowania przez ciebie pojazdu zostawić go w tym samym miejscu widząc że się na niego czaisz jak reksio na szynkę.

Jako SARA masz obowiązek wytłumaczyć mi dlaczego odholowałeś mój wóz i przytoczyć punkt z KRD na podstawie którego odholowałeś wóz - nie zrobiłeś tego.

Pisząc 'nope' zaprzeczyłeś że samochód był zaparkowany poprawnie a nie, że wóz nie był zaparkowany wzdłuż krawężnika. 

Próbujesz odwrócić kota ogonem wiedząc że jesteś na przegranej pozycji bo prawda zawsze wygra, zarzuty przycinania filmiku są co najmniej denne bo jestem w stanie administracji podrzucić całą minutową powtórkę wygenerowaną przez GeForce Experience we wiadomości prywatnej z uwagi na to że są tam rozmowy pomiędzy mną a znajomymi z którymi przebywałem w tamtym momencie na discord.

W tym momencie czuje się obrażony i porównany do psa. Kumplu drogi masz ssa/filmik jak niby jest perfekcyjnie zaparkowany pojazd jak to przedstawiasz w tej skardze? I nie próbuje odwrócić kota ogonem tylko po prostu walczę o swoje i nie pozwolę sobie dmuchać w kasze przez jakiegoś chłopaszka.

W tym momencie czuje się obrażony i porównany do psa. Kumplu drogi masz ssa/filmik jak niby jest perfekcyjnie zaparkowany pojazd jak to przedstawiasz w tej skardze? I nie próbuje odwrócić kota ogonem tylko po prostu walczę o swoje i nie pozwolę sobie dmuchać w kasze przez jakiegoś chłopaszka.

Ta wiadomość nie pozostawia złudzeń że jesteś jednostką wybitnie mało inteligentną, pozostawiam tą skargę w takim stanie jakim jest nie wykłócając się z tobą dalej bo twoim jedynym argumentem jest "PRZECIEŻ ON NA FILMIE STANĄŁ TAM GDZIE WCZEŚNIEJ". W dodatku dorzucasz jakiś szajs że czujesz się urażony, wybacz ale nie jestem w stanie z tobą prowadzić dalej dyskusji tutaj bo nie nadajesz się widocznie do rozmowy z ludźmi. Dojrzyj do tego by się przyznać do błędu, tyle ode mnie do ciebie, resztę pozostawiam do rozstrzygnięcia przez administrację czy lidera SARA.

No i drugi raz obraza. ''jesteś jednostką wybitnie mało inteligentną''
A Ty jaki masz argument? Filmik na którym widać jak próbuję ci odholować Boxville po czym zatrzymujesz się do prędkości 0km/h i mi próbujesz coś wmówić. 

Jeszcze raz przewertuj swoje wiadomości i przeanalizuj czy to faktycznie obraza czy stwierdzenie faktu po oględzinach stanu rzeczywistego.

przypominam "PRZECIEŻ ON NA FILMIE STANĄŁ TAM GDZIE WCZEŚNIEJ"

7 minut temu, nanky napisał:

Ta wiadomość nie pozostawia złudzeń że jesteś jednostką wybitnie mało inteligentną, pozostawiam tą skargę w takim stanie jakim jest nie wykłócając się z tobą dalej bo twoim jedynym argumentem jest "PRZECIEŻ ON NA FILMIE STANĄŁ TAM GDZIE WCZEŚNIEJ". W dodatku dorzucasz jakiś szajs że czujesz się urażony, wybacz ale nie jestem w stanie z tobą prowadzić dalej dyskusji tutaj bo nie nadajesz się widocznie do rozmowy z ludźmi. Dojrzyj do tego by się przyznać do błędu, tyle ode mnie do ciebie, resztę pozostawiam do rozstrzygnięcia przez administrację czy lidera SARA.

Wydaję mi się że napisałeś że nie prowadzisz już dyskusji. Więc po co dalej się wypowiadasz? Nie masz żadnego dowodu na mnie (smuteczek) 🙂

2 godziny temu, ZIBI napisał:

@Agent To nie rozchodzi sie o stan pojazdu a rozchodzi się o źle zaparkowane auto w złym miejscu.

Ale ja wiem o co się rozchodzi. Chyba umiem czytać, tak? Czekam na twojego ss'a jak sprawdzałeś stan pojazdu, ponieważ powinieneś go mieć jak zabierasz się do odholowywania pojazdu, więc go lepiej znajdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.