Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Krychu

StunterHere

Rekomendowane odpowiedzi

Login: StunterHere
Nick oskarżonego: @Krychu
Powód skargi: Pomaganie SAPD przy poscigu [Spec], brak powodu do specowania + ban za logout podczas poscigu XDXD
Data zdarzenia: 15.10.2021 [20:00-21:00 jakos]
Dowody: https://imgur.com/a/azRu0mJ - Wstawiam wszystkie klipy z poscigu które mam z powodu takiego ze nigdzie tam nie widze 0rp z mojej strony a 0rp z strony SAPD
Opis sytuacji: No to tak, zaczalem poscig SAPD, wszystko bylo pieknie ładnie RP cacy tego, gdy SAPD zaczeło patrzyć na mape,skracac,wjezdzać w offroad bulletami [XD!], po udanej ucieczce było jakos 5 minut jak nikogo za mną nie było postanowiłem zatankować zdala od miast i miejsca gdzie mnie gonili, nagle pojawił się @Emciok poczym zacząłem uciekać i dziwnym trafem ODRAZU dostałem ostrzezenie

"[2021-10-15 20:39:54] [Output] : Gracz StunterHere otrzymał ostrzeżenie od Krychu, powód: Podczas pościgu obowiązuje RP." najlepsze jest to ze raczej nie dostałem raporta ponieważ nikogo przy mnie nie było + cały pościg do tego momentu był w pełni RP z mojej strony lecz z strony SAPD nie dokonca nastepnie po całym zajsciu gdy SAPD mnie złapało zostałem ukarany prawojazdami za 0rp [XD!] + banem za UWAGA "LOGOUT podczas poscigu + Obraza Administracji" XD z tego co wiem to gdy ktos lognie to SAPD wrzuca kogos poprzez UID do jaila, a za obraze jest MUTE. tyle z mojej strony pozdrowionka z rodzinkom!.

Hej Krychu z tej. Tak specowałem ciebie, lecz mój drogi były na ciebie raporty, więc był powód do specowania. Dokładniej to zacząłem ciebie specować praktycznie od początku wyścigu, gdzie wjechałeś na missionary hill w san fierro ( obok pola golfowego ) i jakby gdyby nic skoczyłeś sobie nie zważając na konsekwencje czy na same zasady RP. Twojego skracania czy też raczej odwalania końca również nie było i niejednokrotnie to robiłeś podczas pościgu głównie na terenach Red County i okolicach gór Mount Chillad. Po zakończeniu pościgu dostałeś ode mnie zakaz prawo jazdy z wyżej wymienionym powodem i potem zacząłeś mnie jawnie obrażać i częściowo obraziłeś funkcjonariuszy. Fakt, może przesadziłem z długością bana i tym dopiskiem bma, lecz po tym co zobaczyłem w apelacji: 

[BAN] StunterHere ukarany przez Krychu - Apelacje od kar - ProjectRPG

To uznałem, że szansy ci nie dam a mimo dopisku bma to jednak chciałem ci dać, lecz tym razem przegiąłeś. Jednocześnie informuję ciebie, że za tą apelację otrzymam odpowiednie punkty na forum. Pozdrawiam.

W dniu 16.10.2021 o 07:35, Krychu napisał:

Hej Krychu z tej. Tak specowałem ciebie, lecz mój drogi były na ciebie raporty, więc był powód do specowania. Dokładniej to zacząłem ciebie specować praktycznie od początku wyścigu, gdzie wjechałeś na missionary hill w san fierro ( obok pola golfowego ) i jakby gdyby nic skoczyłeś sobie nie zważając na konsekwencje czy na same zasady RP. Twojego skracania czy też raczej odwalania końca również nie było i niejednokrotnie to robiłeś podczas pościgu głównie na terenach Red County i okolicach gór Mount Chillad. Po zakończeniu pościgu dostałeś ode mnie zakaz prawo jazdy z wyżej wymienionym powodem i potem zacząłeś mnie jawnie obrażać i częściowo obraziłeś funkcjonariuszy. Fakt, może przesadziłem z długością bana i tym dopiskiem bma, lecz po tym co zobaczyłem w apelacji: 

[BAN] StunterHere ukarany przez Krychu - Apelacje od kar - ProjectRPG

To uznałem, że szansy ci nie dam a mimo dopisku bma to jednak chciałem ci dać, lecz tym razem przegiąłeś. Jednocześnie informuję ciebie, że za tą apelację otrzymam odpowiednie punkty na forum. Pozdrawiam.

Dobra niech bedzie @LOCK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.