Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na PiekarniKK

majkkel

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8281
Login: Majkkel
Nick oskarżonego: @PiekarniKk
Powód skargi: Nie spłacona rata
Data zdarzenia: 26.09.21
Dowody: https://imgur.com/gallery/vf7op3U
Opis sytuacji: Więc tak. Sprzedałem graczu pojazd w raty był to pojazd Moonbeam 646 ID z tego co pamiętam, miał mi spłacić 180k lecz zjechałem mu do 120k i nadal nie otrzymałem pięniędzy, a obiecał że spłaci ratę za pojazd.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.33110c344e111c4e3f976ba98c18a153.png

No cześć, z góry mówię ze ciagle próbowałem się wycofać z rat, jedynie w pierwsze dni ci obiecałem, ale jak się dowiedziałem, jak jest w akademii to pisałem już powoli o odmianie - wszystko jest na dc wypisane 😉  A z czego co mi wiadomo miałeś robić serwer.. tfu, pseudola z ziomkiem. Ja to zrozumiałem, próbowałem sprzedać ale jest jak jest - śmieszne offki, brak odzewu od 2 osoby, i te sprawy. Tak jak pisałem ci ciagle, chce odmiany - skoro wróciłeś to co to za problem ogarnąć te 27k bodajze lol. Pozdrawiam

1 minutę temu, PiekarniKk napisał:

No cześć, z góry mówię ze ciagle próbowałem się wycofać z rat, jedynie w pierwsze dni ci obiecałem, ale jak się dowiedziałem, jak jest w akademii to pisałem już powoli o odmianie - wszystko jest na dc wypisane 😉  A z czego co mi wiadomo miałeś robić serwer.. tfu, pseudola z ziomkiem. Ja to zrozumiałem, próbowałem sprzedać ale jest jak jest - śmieszne offki, brak odzewu od 2 osoby, i te sprawy. Tak jak pisałem ci ciagle, chce odmiany - skoro wróciłeś to co to za problem ogarnąć te 27k bodajze lol. Pozdrawiam

Racja, pisałeś o odmianę lecz ja już kwitu który mi dałeś nie mam i już po pierwszym dniu nie miałem wsm. Poczekam na wypowiedź Administracji.

Witam,
Tak na początek od siebie dodam:
8. Gracz zawierający umowę ratalną, w której skład wchodzi konieczność spłaty określonej kwoty, zobowiązany jest uiścić opłatę początkową w wysokości 30% na rzecz gracza, z którym ta umowa dochodzi do skutku.

Wracając do sedna sprawy, dlaczego @PiekarniKk nie chcesz spłacić rat i chcesz jak najszybciej odmianę?
Jeżeli @Majkkel zgadza się na odmianę i posiada już gotówkę na swoim koncie, to nie widzę problemu, aby takową przeprowadzić. 

12 godzin temu, Koseryk napisał:

Witam,
Tak na początek od siebie dodam:
8. Gracz zawierający umowę ratalną, w której skład wchodzi konieczność spłaty określonej kwoty, zobowiązany jest uiścić opłatę początkową w wysokości 30% na rzecz gracza, z którym ta umowa dochodzi do skutku.

Wracając do sedna sprawy, dlaczego @PiekarniKk nie chcesz spłacić rat i chcesz jak najszybciej odmianę?
Jeżeli @Majkkel zgadza się na odmianę i posiada już gotówkę na swoim koncie, to nie widzę problemu, aby takową przeprowadzić. 

Nie mam czasu na grę, a wcześniej na zarabianie - wiec to jest główny powód dlaczego nie chce

41 minut temu, Koseryk napisał:

W takim razie macie 24h od teraz na odmianę - w razie jakiś komplikacji bądź problemów proszę o zgłoszenie je tutaj.
@Majkkel @PiekarniKk

Ja mu od przed wczoraj pisze ale czasu nie ma hah, napisał mi że jutro ogarnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.