Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

👑| Wspomnienia Serwerowe |👑

KamiloLZK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

evwsp.png.d4bca6d437a8b11beaf5042126fe5936.png

Witajcie Drodzy Gracze!

Z dniem dzisiejszym startuje wydarzenie w którym każdy może wygrać pokaźną sumę pieniędzy, ale o co się rozchodzi zapytacie? Już odpowiadam.

Jak sama nazwa wydarzenia wskazuje wydarzenie będzie opierało się na wspomnieniach z serwera ProjectRPG.

Razem z całą administracją serwera chcielibyśmy was zaprosić do wzięcia udziału w wydarzeniu "Wspomnienia Serwera"

UWAGA!

Przeczytajcie post jak i regulamin dokładnie żeby nie było wpadek i straconej szansy wzięcia udziału.

Ogólne Zasady Wydarzenia!

Ale chwila, jakie wspomnienia, jak ma to wyglądać? Już odpowiadam.

W wydarzeniu przesyłacie wasze wspomnienia z naszego serwera. Poniżej przedstawiam regulamin wydarzenia. 

👇

1. Wspomnienie z serwera musi być zrobione przez was na serwerze ProjectRPG (w prawym dolnym rogu widoczne dane ewentualnie avatar w prawym górnym rogu).

2. W wydarzeniu możemy zgłosić zdjęcie jak i filmik (w obu przypadkach nie mogą zostać użyte wulgaryzmy i inne obrażające teksty).

3. W wydarzeniu możemy zgłosić tylko jedno zdjęcie lub jeden  filmik. Zgłoszenie, które będzie miało więcej niż jedno zdjęcie/filmik zostanie automatycznie odrzucone.

4. Zgłoszenie bez użycia wzoru zostanie od razu odrzucone.

5. Zgłoszenie w wydarzeniu musi prezentować wyżej wymienione wspomnienie w datach od dnia 30 Kwietnia 2020 do 30 Września 2021.

6. Osoby posiadające bana na serwerze w dniu wyników nie będą brani pod uwagę podczas wydarzenia.

Wzór Zgłoszeniowy!
👇

Spoiler

Nick:

UID Waszego konta:

Czy przeczytałeś i akceptujesz regulamin wydarzenia? (Tak/Nie)

Opisz po krótce co przedstawia przez was wspomnienie

Nagrody!!!

Tak jak wcześniej wspomniałem walczycie tutaj o pokaźną sumę pieniędzy, Także naprawdę jest o co walczyć. Ale żeby nie być gołosłowny niżej przedstawiam nagrody w wydarzeniu

1 miejsce – 65000$

2 miejsce – 45000$

3 miejsce – 25000$

Dodatkowe informacje odnośnie wydarzenia!

Prace przesyłamy w tym temacie i przyjmowane są do 23:59 20.10.2021(10Dni), a wyniki publikowane są do 72h od zakończenia przyjmowania prac.

W razie dodatkowych pytań proszę kierować je do mnie na forum albo Discord (KamiloLZK#5145). Życzę wszystkim powodzenia i oczekuję na ciekawe wspomnienia.  Serdecznie podziękowania dla @Volenir pomoc w realizacji wydarzenia.

Edytowane przez KamiloLZK
  • Super 14

Nick: DanieLLooSsS

UID Waszego konta: 10312

Czy przeczytałeś i akceptujesz regulamin wydarzenia? (Tak/Nie): Tak

Pierwsze urodziny servera, czyli moment w którym postawiłem 1.4kk w ciemno. Pozdrawiam wszystkie gwiazdy ze zdjęcia (organizator eventu obok mnie 🙂).

Licytacja.thumb.png.72fa0acee22272826d55156a82ed8e3d.png

• Super 5

Nick: Kowal

UID Waszego konta: 11

Czy przeczytałeś i akceptujesz regulamin wydarzenia? (Tak/Nie): Tak

Zdjęcie pochodzi z pierwszego dnia serwera, dokładnie kilka godzin po jego wystartowaniu. Przedstawia ono trzy majestatyczne persony. Mnie - zwykłego biznesmena, Boba - totalnego szefa, które pracują dla największego słodziaka - Volenira. To były nasze pierwsze kroki na serwerze, pamiętam po dziś dzień słowa Volenira: "Każdy niesie swój grzyb w życiu". Właśnie dzięki tym słowom stałem się tym kim jestem. Teraz, kiedy udaję się w podróż do lasu po grzyby, mam właśnie to zdjęcie przed oczami - zapewnia mi świetne wspomnienia i krótką podróż w czasie.

pobrane.thumb.png.da0d74c786e2e0950000650d5d035489.png

Edytowane przez Kowal
  • Super 19
  • Lubię to! 1
  • WOW! 2

Nick: BorsukBadger

UID Waszego konta: 19808

Czy przeczytałeś i akceptujesz regulamin wydarzenia? (Tak/Nie) Tak

31 marca i czekanie cały wieczór w BB bo poszła plotka, że o północy będzie szambiarz (poprzedzone małą imprezą u Polaka na dachu białego Sultana widocznego z tyłu)mta-screen_2021-03-31_23-18-50.thumb.png.287d5345afb70d977a2e2bd90dd77309.png

• Super 2

Nick: ThePatryk

UID Waszego konta: 23306

Czy przeczytałeś i akceptujesz regulamin wydarzenia? (Tak/Nie) TAK
Pielgrzymka na górę Mount Chilliad, @Bob_Pop był razem z nami od początku do końca. Na końcu wykonaliśmy ofiarę dla Boga. Ofiara dla Boga dała pozytywne skutki! 🙂 . Podsumowując było to bardzo cudowne wydarzenie, szczególnie gdy @Bob_Pop był przy nas to był nas przewodnik boży.

pielgrzymka.thumb.jpg.e32078cbe00f73b02c5182cc531be449.jpg

• Super 5
  • WOW! 1

Nick: naissik

UID Waszego konta: 415

Czy przeczytałeś i akceptujesz regulamin wydarzenia? (Tak/Nie) tak

https://imgur.com/a/QxJwKem (nie mam jak tego wkleic na forum)

Oto zdjęcie pokazuje dwóch RCON-ów i mnie. Czasy stare i piękne. Pierwsze dni wide-putina na serwerze.

Nick: czajkoSKY

UID Waszego konta: 12331

Czy przeczytałeś i akceptujesz regulamin wydarzenia? (Tak/Nie) Tak

Zdjęcie pochodzi z spotkania mojej akademii do której przyjęto aż 82 osoby.

Zrzut_ekranu_257.thumb.png.72a37851eaa40e407eaccf66bcd08deb.png

Edytowane przez czajkoSKY
  • Super 5
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.