Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza x-x-xArek-x-x-x

AzuS

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, AzuS napisał:

Auto zostało zakupione na raty. Mój powód jest taki że nie dam rady go spłacić więc nie wmawiaj że go nie ma.

nie jesteś w stanie go poprzeć żadnymi argumentami więc poprostu pojezdziles sobie autkiem i chcesz go zwrócić (nie jestem wypożyczalnią) | Czekam na wypowiedz moderatora .

5 godzin temu, x-x-x-Arek-x-x-x napisał:

G> AzuS: ja na kutrach robie 50k w 4 godziny jak jest dobry kurs i chęci

<< [128] AzuS: To jak robimy, 30K zamiast 60 czy Zwrot?

5 godzin temu, x-x-x-Arek-x-x-x napisał:

wczoraj miałeś 5k, dziś masz 30k, i nie masz jak spłacić tak?

[2021-10-09 11:48:37] [Output] : << [128] AzuS: ale ja chcę oddać auto ponieważ nie mam jak spłacić oraz ono nie jest warte według społeczno

@AzuS czekam na odniesienie się co do tych logów, bo ciągle uciekasz od tego tematu.
Poza tym do spłaty długu brakuje Ci niecałe 12000$, co nie wymaga bardzo dużo czasu do uzbierania takiej kwoty. Oskarżony nawet wychodzi do Ciebie z propozycją przedłużenia teminu rat.

1. Brak chęci, szkoda że wczoraj mówiłeś ze masz 5k a obecnie twój stan konta wynosi ponad 40000$, + chwaliłeś się zarobkami na g z kutrów że wyciągasz po 50k dziennie. 
2. Jeśli masz do oddania koledze pieniądze, to nie bierze się kolejnych długów aby uniknąć takich sytuacji. 
3. To że Ci się nie podoba pojazd nagle po zakupie, to nie jest argument który zobowiązuje do odmiany między wami. 
I teraz dodam od siebie:
4. Zacząłeś szantażować oskarżonego, że jeśli nie zmniejszy Ci długu z 60k do 30k, dalej będziesz chciał odmianę pojazdu.
5. Próbujesz się odmienić bo niby społeczność mówi że straciłeś na pojeździe, szkoda że przed waszą wymianą pisałeś już od 2 dni do oskarżonego w sprawie pojazdu.
6. Z racji że masz większość kwoty do spłaty długu na swoim koncie, wypadało by spłacić to co należy spłacić. Ile czasu potrzebujesz na spłatę długu? @AzuS

<< [41] x-x-x-Arek-x-x-x: to na forum
<< [41] x-x-x-Arek-x-x-x: ja czekam na kase do poniedzialku
<< [41] x-x-x-Arek-x-x-x: pozdrawiam
>> [41] x-x-x-Arek-x-x-x: to sie nie doczekasz przykro mi bo ja nie dam rady do poniedziałku ci wyczarować 60k
<< [41] x-x-x-Arek-x-x-x: no to skagra, przykro mi 😕
>> [41] x-x-x-Arek-x-x-x: a to se pisz.
<< [41] x-x-x-Arek-x-x-x: no i powodzenia bo mirek sam widzi ze cos kombinujesz wiec kasa do poniedzialu
<< [41] x-x-x-Arek-x-x-x: ma byc
>> [41] x-x-x-Arek-x-x-x: chłopie czego nie rozumiesz
>> [41] x-x-x-Arek-x-x-x: moge ci dawać 10k dziennie
<< [41] x-x-x-Arek-x-x-x: nie obchodzi mnie to
<< [41] x-x-x-Arek-x-x-x: 60k na poniedzialek
<< [41] x-x-x-Arek-x-x-x: na nic wiecej nie odpisuje
>> [41] x-x-x-Arek-x-x-x: to nieźle xD
<< [41] x-x-x-Arek-x-x-x: bo to z ciebie kazdy ma beke po tej skardze
>> [41] x-x-x-Arek-x-x-x: ja ci bede dawać 10k dziennie, nie dadzą mi bana bo spłacam raty.
<< [41] x-x-x-Arek-x-x-x: zobaczymy

No to fajne sobie zasady ustala @mirek_mefedron

Fajnie wydajesz gotówkę, za którą miałeś spłacić dług. I ty ustalasz warunki spłaty, wydając pieniądze na tuning? 
Nie dziwie się oskarżonemu, że nie chce Ci dać nagle więcej czasu, skoro ty mu zaczynasz ustalać warunki bo chcesz tuningować pojazd. 

3 minuty temu, AzuS napisał:

może i wydałem na LPG ale sam mi napisał że może przedłużyć.

To nie znaczy, że mogłeś zacząć wydawać gotówkę która jest na spłatę długu. Maksymalnie mogę Ci dać czas do następnej soboty (16.10.2021r. godz. 23:00) na spłatę rat. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.