Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza x-x-xArek-x-x-x

AzuS

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 33740
Login: AzuS
Nick oskarżonego: x-x-xArek-x-x-x
Powód skargi: Chciałbym oddać pojazd którego nie mogę spłacić z racji braku pieniędzy
Data zdarzenia: 08.10.2021
Dowody: W logach jest informacja o zakupie na raty i nie dam rady ich spłacić
Opis sytuacji: kupiłem pojazd buffalo na raty dzień temu  (07.10) ale nie dam rady go spłacić i chcę go zwrócić. Bez żadnych problemów mogę nawet się zgodzić na zwrot 325K z 330K które były pierwszą ratą
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: nie mam jak

kupiłem pojazd buffalo na raty dzień temu  (07.10) ale nie dam rady go spłacić i chcę go zwrócić.

G> AzuS: ja na kutrach robie 50k w 4 godziny jak jest dobry kurs i chęci

<< [128] AzuS: To jak robimy, 30K zamiast 60 czy Zwrot?

próba przekupstwa?

wczoraj miałeś 5k, dziś masz 30k, i nie masz jak spłacić tak?

[2021-10-09 11:48:37] [Output] : << [128] AzuS: ale ja chcę oddać auto ponieważ nie mam jak spłacić oraz ono nie jest warte według społeczno

próbujesz na mnie wywrzeć presję, chcę też dodać ze liczac tune po 50% wychodzi znacznie więcej niż 390k + oddałem w raty

nie jestem też wypożyczalnią pojazdów, jeśli faktycznie byś miał nie splacic tyle to nie napisałbyś do mnie o odmianie 10min przed upływem czasu

Teraz, AzuS napisał:

o zwrocie pisałem ci wczoraj.

o której? 22? jak termin miales do 22:20/30 chyba?

7 minut temu, x-x-x-Arek-x-x-x napisał:

wczoraj miałeś 5k, dziś masz 30k, i nie masz jak spłacić tak?

[2021-10-09 11:48:37] [Output] : << [128] AzuS: ale ja chcę oddać auto ponieważ nie mam jak spłacić oraz ono nie jest warte według społeczno

próbujesz na mnie wywrzeć presję, chcę też dodać ze liczac tune po 50% wychodzi znacznie więcej niż 390k + oddałem w raty

nie jestem też wypożyczalnią pojazdów, jeśli faktycznie byś miał nie splacic tyle to nie napisałbyś do mnie o odmianie 10min przed upływem czasu

proszę się odnieść do tego

1 minutę temu, AzuS napisał:

tu dowód o tym że pisałem wczoraj o Zwrocie 

[2021-10-08 21:59:42] [Output] : >> [37] x-x-x-Arek-x-x-x: to chce zwrot

Dalej mieści się to w 24H

mordo, ale ty sam gubisz się w swoich zeznaniach

5 minut temu, AzuS napisał:

jakie 10minut. Pisałem o zwrocie ok 18Godz po zakupie.

.

2 minuty temu, AzuS napisał:

gracz @x-x-x-Arek-x-x-x Nie chce udzielić zwrotu.

Czekam na twoją wypowiedz w skradze, z tego co wiem to musisz mieć powód do zwrotu, jak napisalem nie jestem wypożyczalnią i jeśli nie jesteś w stanie poprzeć swojego powodu to poprostu go nie masz więc wymiana się nie odbędzie chyba, że zostanę do tego zmuszony, Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.