Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Zostałem oszukany

.DC.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 35130
Login:.DC.
Nick oskarżonego: kolczek213 
Powód skargi: Gracz mnie oszukał
Data zdarzenia: około 15:15
Dowody: unknown.thumb.png.2e1183f5c71f6c759c2d7766064193fe.pngimage.png.4b22439cce3de216cec6b70664000e94.pngObrazObraz

Opis sytuacji: Chciałem kupić boxvilla, napisałem ogłoszenie i gracz do mnie napisał że posiada na sprzedaż, napisał mi że ma silnik 1.5 i dodatkowa klucze i oczekuje za niego 50k, zgodziłem się na jego warunki, nie stwarzał powodów żeby mu nie ufać, dogadaliśmy się że spotkamy się w urzędzie w San Fierro i tam dokonamy transakcji. Od razu po sfinalizowaniu transakcji gracz wyszedł z serwera, pod f5 sprawdziłem co posiada ten pojazd i się rozczarowałem, pojazd posiada silnik 1.2 i nie posiada dodatkowych kluczy, pojechałem do przechowywalni żeby go zobaczyć ale zauważyłem że ostatnim kierowcom nie jest gracz który mi sprzedawał auto, napisałem wiadomość prywatną do ostatniego kierowcy a on twierdzi że dostał do owego pojazdu klucz i mógł nim kierować, uświadomiłem mu że pojazd nie posiada dodatkowego kluczyka. Moim zdaniem gracz który Miro który był ostatnim kierowcom to ta sama osoba od której kupiłem auto (nie jestem tego pewny) screena z tym że napisał że posiada dodatkowy klucz nie mam z gry ale w logach jest, tylko wiem jak to jest z ssami logów, ktoś zaraz powie że mogłem podrobić, dodaje również film w którym widać że po sprzedaniu auta od razu wyszedł z serwera. Nie sądzę że uczciwy gracz by tak zrobił.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie mam jak poinformować gracza o napisaniu skargi ponieważ wyszedł on z serwera i do tej pory nie wraca napisałem do ostatniego kierowcy że będę pisał skargę, ale nie mam z tego screena.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.