Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza KvBu$

BANOyt

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na KvBu$

UID: 12947
Login: BANOyt
Nick oskarżonego: KvBu$
Powód skargi: Brak oddania za szkody, wyzywanie od 60 i kazanie pisania reporta więc pisze
Data zdarzenia: 30.09.21
Dowody: ss poniżej
Opis sytuacji: Po pożyczeniu pojazdu "yankee" umówilismy się aby było na drwalu zostawione albo przecho, lecz została porzucona i zepsuta. Pisząc aby oddał za szkody lub cokolwiek wyjaśnić stwierdził że to nie jego problem i kazał pisać reporta i wyzwał od 60 po czym wyszedł ze serwera.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Napisałem "okej" po jego wiadomości abym pisał report.

unknown.png

unknown (1).png

unknown (2).png

Jeszcze ten ss zapomniałem 

obraz_2021-09-30_210150.png

A więc wypowiem się 

1. Nie poinformowałeś o skardze 

2. Jechałem na drwala nagle zobaczyłem że jest event 30slotow więc teplem się mialem zabrać ta yanke ale zapomniałem o niej tyle odemnie  napisałeś mi wybór albo report albo oddaje za szkody więc nie ma że kazałem a i nie wyszłem z serwa tylko wywaliło mi korki w domu 

16 godzin temu, KvBu$ napisał:

A więc wypowiem się 

1. Nie poinformowałeś o skardze 

2. Jechałem na drwala nagle zobaczyłem że jest event 30slotow więc teplem się mialem zabrać ta yanke ale zapomniałem o niej tyle odemnie  napisałeś mi wybór albo report albo oddaje za szkody więc nie ma że kazałem a i nie wyszłem z serwa tylko wywaliło mi korki w domu 

Powiem tak sam napisałeś że to nie twój problem i nic nie powiedziałeś więcej i wszystko jest na ss.

1 godzinę temu, Krychu napisał:

@BANOyt czy pojazd Yankee był w jakiś sposób uszkodzony? Jeśli tak to ile wyniosła naprawa oraz zatankowanie pojazdu?

Samo wyjęcie 500$ a naprawa 149$ ale był rozwalony na przeze mnie 88%, a jest na 44% 

obraz_2021-10-01_231101.png

obraz_2021-10-01_231309.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.