Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Maaksikk

Rolekk

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Rolekk
Nick oskarżonego: Maaksikk
Powód skargi: Przez przypadek wysłałem graczowi 3000$ ponieważ pomyliłem id
Data zdarzenia: 04.11.2020 godzina 01:23 jakoś 
Dowody: zostało dołączony ss 
Opis sytuacji: Przez przypadek wysłałem graczowi 3000$ ponieważ pomyliłem id chciałem na pisać do gracza ale wyszedł automatycznie z gry nie pozdrawiam !!!!
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie miałem jak poinformować ponieważ wyszedł odrazu z gry 😞 nie Pozdrawiam gracza Maaksikk

mta-screen_2020-11-04_01-50-25.png

32 minuty temu, Maaksikk napisał:

weź gościu zastanów sie co piszesz i uważaj następnym razem, ja wyszedłem z gry bo musiałem kończyć a nie zauważyłem ze mi jakieś pieniądze przyszły i mi nie pisz na pm nie wyzywaj bo to nie ja przelałem sobie i mnie tu nie oskarżaj, kase ci oddam jak skończe kurs na rybaku

hahah oj kolego ja cię przezywam ja mam poprostu dowody chcesz to mogę załączyć jak cię niby przezywam albo lepiej ty to zrób hah czekam dawaj smiało !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.